Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Harry Potter-Felsefe Taşı Warner Bros İntrosu

serkanser

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
yabancı müzik dinleyen arkadaşlar;

Harry potter ve felsefe taşı filmin girişinde warner bros introsu belirirken çıkan o ses beni bitiriyor.. bir çeşit flütle çalınıyor.. o introdaki çalınan sesin adını öğrenmek istiyorum.. yada sadece bu sese benzer müzik varmı?

Tam olarak anlayamadım fakat, şuna benzer bir şey mi ?

evet evet fakat aradığım ses bu değil:( felsefe taşı adındaki filmde ilk başlangıçta çalan ses; ilk 1. sırada. nedende o ses beni çok etkiliyor dalıp gidiyorum :) uzunca çalsa;çünkü o sesi dinlemek için tekrar başa sarmak istemiyorum; ve ya böyle benzer müzik varmı?

telefonlardada çalmasını bilmem birçok teknolojidede kullanmak istiyorum tabiki çokta zor bir soru sordum :)

Tam olarak nereyi kasdettiğinizi anlamadım ama 27. saniyede başlayan sesi kasdediyorsanız tahminimce fagot veya kornodur. Flüt değil.

Fagot:

Güzel bir fagot performansı istiyorsanız ünlü Şehrazattan bir bölüm:

Üst Alt