Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Teşekkürler..Harika bir video ,izlerken çok eğlendim
<<<<<<< Ya arkadaşımız insanları eğlendirmek için bir video paylaşmış ben izledim ve çok eğlendim gerek yok herşeyi ciddiye almayı <<<<<<<<ben limon falan sıktıgım yok kardeş hayatta 5-10 kişi le muhatap degil en 10000 kişi ile muhatap olmuşumdur belkide daha fazlası.okuma yazma bilmeyen bir kişi sergi açabilr mi biz açtık herşey okuma ile bitmiyor .daha çok örneklerim var kardeş ben eğitimciyim..önemli olan o kişiyi keşfetmektir.saçmalama fikri konusunda hayatımda ilk defa bu cümleyi senden duydum .birde profilde hacı kelimesini görünce siz zannettiniz ki bu adam din abdest namaz vs.bunlarda ayıp degil bunlarda bir hayatımızn bir olgusudur.karşında demokrat millyetçi ATATÜRKÇÜ dindar bir insan duruyor bunu unutma.CHP OLMADAN ATATÜRKÜ-MHP OLMADAN VATANI-AKP OLMADAN DİNİ SEVEN İNSANIM..
<<<<<<< Ya arkadaşımız insanları eğlendirmek için bir video paylaşmış ben izledim ve çok eğlendim gerek yok herşeyi ciddiye almayı <<<<<<<<
Uzlaşmacı tavrın ve anlayışlı olmandan dolayı teşekkür derim Hacı ,ben seni de seviyorum ,içten diyorum çok şekersinok serafim
İçimden nasıl geliyorsa öyle hitap ediyorumvalla şekersin falan filan bozmasın beni sonuçta hayatımda duydugum yeni kelimeleri tattırdıgın için teşekkürler yaşım 35 bana ilk şekersin diyen sizsiniz tarihi itiraf