Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hareket kısıtlılığı olanlar için havaalanlarında ulaşım/transfer hizmeti: portmobile

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,375
Dün Engelsiz Yaşam Fuarı'ndaydım. portmobile isimli bir firmanın standı vardı. Belki birileri ihtiyaç duyar diye paylaşmak istedim...

Firma, Türkiye'deki birçok havaalanında hizmet veriyor. Yaptıkları iş, hareket kısıtlılığı olan kişilerin havaalanından diledikleri yere gidiş-gelişini sağlamak.
Tam donanımlı bir minibüsleri var. İçinde lüks sayılabilecek donanımların yanı sıra oksijen tüpü vb. sağlık donanımları da var.
Şöyle örnekleyeyim: Beşiktaş'ta asansörü bulunmayan bir binanın 4. katında yaşayan akülü sandalye kullanıcısı biri mesela, arıyor firmayı... Firmadan yeterli sayıda görevli (istenirse sağlık görevlisi de) geliyor. Kişiyi sandalyesi ve bavullarıyla birlikte aşağıya indiriyor, minibüse yerleştiriyor, havaalanına götürüyor. Orada tüm bilet işlemlerini tamamlıyorlar ve uçağa bindiriyorlar. İhtiyaç halinde varış noktasında da aynı hizmeti koordine ediyorlar...
Bu Beşiktaş örneğinde mesela 210 TL ücret almışlar hizmet karşılığı.

Bir seçenektir...

Sitesi: Portmobile - 444 36 06

portmobile.gif

Uçağın içine girebiliyorlar mı yani?

Uçağın içine kadar götürüyorlar diye biliyorum.

Üst Alt