Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangtinton hastalığı ile malülen ya da vergi indirimi ile emeklilik mümkün mü?

ali fikri

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar,

daha önce babasını bu hastalıktan kaybetmiş yakın bir arkadışım kardeşininde de bu hastalağın olduğunu öğrendi, hasta 1986 doğumlu, şuan çalışmıyor ve bu

rahatsızlığın belirtilerde başladı, unutkanlık, karar verememe, istemsiz kas hareketleri ve gece yataktan düşme gibi... Devlet hastanesinden rapor alınıp

malüliyet için sgk' ya rapor gönderildi fakat red cevabı alınmış, bu konuda tecrübeleri olan var ise dönüşleri rica edebilirmiyim, şuan çalışmıyor, acaba bir yere

giriş yapılıp vergi indiriminemi başvurması mantıklı ( gün ve yıl yeterli ) , yoksa sgk' ya itirazmı ?

şimdiden teşekkür eder, iyi pazarlar dilerim.

Merhaba Mersin de otuyorum mr la tanı kondu huntington var dedi huntington testi adana da bile yok gitmedim hastane kalmadı hepsi bizde yok dedi sadece özel laboratuvar da var çok pahalı oldu için yaptıramadım ssk baş vurdum Mersin şehir hastanesi ne sevk edildi heyete girdim ancak kabul edermi hiç bilgim yok

rapor aldınız mı aldıysanız yüzde kaç

Daha önce hiç rapor almadım hiç baş vurmadım Hastalık ilerlediği için denge kaybı bir de yürüşyüş artı için hiç bir yerde çalışamıyorum 2 seene oldu biri hastalııtan emekli olsana dedi prim 5000 gün ben de baş vurdum abim de annemde bir dayım da var
Cevap için teşekkürler ederim Anladım ilk adana şehir hastanesi noroleji ye gittim test yok ben huntington anlamam dedi Miray erdem bu konuda uzman dedi ona gitt dedi gittim adana şehir hastanesi Miray erdeme kan testi aldı bir de beyin filmi çekti sen de huntington var dedi sisteme girdim dedi

SSK baş vurdum malulen emekli olmak için eve evrak geldi Mersin şehir hastanesi yazıyor heyete girdim onlar verecek raporu öyle bir şey olsa ssk derdi önce rapor al derdi 26 6 gün oldu hala mesaj gelmedi

Tarsuslu7

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?

19 12 1983 ilk sigorta girişi 2000 1 yıl la kaçırdım 99 olsa giriş normal emekli de olabilirim ancak kaçtı prim 5250 gün

SSK stasüdünde

Kan testi verdimi kan testi olmadan kabul etmiyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt