Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi marka-model aracı nereden ve kaça aldınız?

yasar2456

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar bu araba işlerinde sıfır araba almak için her bayi farklı fiyat veriyor,onun için araba alacaklar önceden bir bilgilleri olsun hangi tarihde aldılar kaça aldılar normal fiyatı ne indirimli ne ve aparat ney takılmıs sa ne kadar verdi buraya yazarsanız aynı arabayı alacak için güzel bir pazarlık yapabilir bayi ile çünkü çok sıkıntı çekiliyor ???

Arabayı :08.08.2010 tarihinde aldım
markası:hyundai i 30 cw 115 ps otomatik vites dizel
aracın normal fiyatı:44.800 tl
indirimli hali:31.500 tl aldım
model:2011 model
aparat takıldı 150 tl sanayide tornacıya yaptırdık.
Araç alırken noter masrafı 110 tl.
Proje cizdirme ve muayene masrafı ikisi birlikde 300 tl
birde kasko yaptırdım 750 tl mecburi değil tabi kasko.
Hyundai
Aldığım araç da yukarıdaki linkde aracımdan çok memnunum uzun yolda 600 km yapdım 110 tl yakmış bilgilerinize tahminime göre dahada azalır diye düşünüyorum .

hayırlı uğurlu olsun yaşar Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin sanırım dizel araban

sağol ahmet kardeş daha iyisii senin olsun sende araba ney aldıysan yaz buraya teşekkürler.

benimki 95 bmw almanyadan geldi bende sıfır istiyorum araba tüp taktırdığım halde çok yakıyor ama ev aldığım için şu an değiştirmeme imkan yok ilerde inş değiştiririm

bence gayet uyguna almıssınız bizde aldık bilgilerimi vereyim..
TOYOTA COROLLA MART 2010
OTOMATIK-BENZINLI 1.6
NORMAL FIATI:44.000
INDIRIMLI VE KASKO NOTER APARAT HESI DAHIL:30.000
FAKAT YAKIT COK FAZLA HARCADIGINDAN TÜP TAKTIRMAMIZ SART GIBI GÖRÜLÜYOR..:))):confused:

yokmu başka yeni araç alan arkadaşlar yazın da araba alacaklar için faydası olur ,aynı arabayı alacak kişi ona göre pazarlık yapar.

yasar2456;

Arkadaşlar maşşallah para bol allah daha çok versin.Ama burda 30bin ytl parası olan adama çok azdır.Şahsen benim yok.Ama arabam var.Arkadaşlar meslekler ne sorması ayıp.;)

designer__07;

Desingner kardeşim iş kazası geçirdim felçliyim tazminatımla aldım eğer çok para istiyorsan beni eski sağlığıma kavuştur sana 30.000 binin 10 katını vereyim .meslekde emekli

sen herhalde sokak larda ki engelli araçlarını görmüyorsun galiba yüzde 90 nı hep sıfır ve en az 30.000 binden aşağı değil.

ALLAH her fiziksel ki özellikle yürüme sorunu olan arkadaşlara araba nasip etsin. çünkü inanın zor normalde herkezin girip çıkacagı yerler bile dağ gibi gözüküyor onun için araba şart inşallah herkeze nasip eder. ve özelliklede heryere araba ile gidildiginden yakıt konusuda sıkıntı oluyor. aslında öncedende açılmıştı. en azından bu göz önünde bulundurularak kdv ve vergi gibi konularda istisna gösterilse yakıt konusunda çok faydalı olabilir herkes heryere araba ile gitmek zorunda kalmayabiliyor ama bizler böyle yapmak zorundayız onun içnide yakıt bizim için çok önemli oluyor.

Hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin. inşallah herkesede iyi kötü bir araba nasip eder ALLAH

Hayırlı cumalar bu arada

haklısın bumerang ve amin diyorum kazasız belasız kullanmanızı araclarınız bu arada desınger 07 arac olayı paranın cokluguyla alakası yok biz eşimle borc harc kredi cekerek aldık cok sukur ıkımızde calısıyoruz ve tamamen artık arac lüks değil ihtiyac bizler için darısı dıger arkadaslarımızın basına..

Ben Almanyadan 2002 model Voswagen Sharan aldım.Araç ful+ful yani yok yok 6 vites 130 beygir dizel.260 hız göstergesi araçtan çok memnunum.aAracı 2007 yılında gümrüksüz olarak 14.000 Avroya almıştım. 70 Litre mazot ortalama 1100 Km yapıyor.Araçta abs+asr+ebs+çift klima,açılır tavan+ imbolaizer+ ısıtmalı koltuk 8 hava yastığı var.Çok güzel yapmışlar.Ama sanırım şimdi eski arabalar getirilemiyor.

Yaşar 2456 öncelikle aracın hayılı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.... Aracınızda donanım olarak ne bulunmakta cevaplarsanız sevinirim.

2 ay önce oğlum adına Renault Clio Grand Tour 1.5 dci Executive modeli 23.500 e aldık.

battal;

Hyundai
araç yukarıdaki verdiğim link de ordan bakarsın mode otomatik i 30 cw 115 ps dizel olarak bak ordan .

2010 dacıa sandero stepway 1.5 dci (dizel) 15 nisan 2010 tarihinde 27 bin tl anahtar teslim fiyatı olan aracı 750 tl erken ödeme indiriminden yararlanarak 26250 tl fiyat üzerinden ötv düşüldükten sonra 19 bin tlye anlaştım yeni araç aldığım için hediye istedim bayi ile uzun pazarlıktan sonra park sensörünü hediye olarak anlaştık sonradan park sensörü yerine aracın tadilat masrafına yardım etmesini istedim kabul ettiler ve bana 200 tl indirim yaptılar toplamda 18800 tlye aracı aldım

sanayide tanıdık bi ustaya araca özürlü donanımını 80 tlye yaptırdım 120 tlye projesini çizdirdim sonra araç üzerinde değişiklik yapıldığı için muayene ihtiyacı doğdu 126 tlye tüvde muayene yaptırdım özel donanımlı plaka olduğu için plaka basma işlemi daha pahalı çıktı aradak fark olarak 20 tl ödedim 20 tlde şöförler cemietine ödedim 850 tlye kasko yaptırdım

toplamda 18800+80+120+126+20+20+850=20016 tlye kasko dahil aracı aldım toplam 7 aydır kullanıyorum şu anda aracım 10 bin kmde çok memnunum ilk bakımı 15 nisanda yada erken doldurursam 15bin kmde ve ilk bakım fiyatı 250 tl civarında

Araç Satın Alma Bilgi Konusu

Merhaba Arkadaşlar,

'0' araç alan arkadaşlarımız, aracın marka modelini, donanımını, indirimli ve indirimsiz fiyatını vs bayi isim ve iletişim bilgilerini verebilirse, yeni araç almak isteyen bizlere sanırım büyük yardımı dokunur.
Eğer konu uygun görülmezse silinebilir fakat şahsi kanaatim yararlı olacağı yönündedir.

Teşekkürler.

Sanırım altta ki gibi bir liste olabilir.
Marka:
Model:
Donanım:
Fiyat (İndirimsiz - İnidirmli):
Bayi:
Araç İle İlgili Görüşleriniz:
Varsa Fotoğraf:

Üst Alt