Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hamamda engelli olduğum için dışlandım. Nereye şikayet edebilirim?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
10
Merhaba arkadaşlar, bulunduğum ilçede gittiğim bir Hamam var, geçenlerde yine gitim, kesê köpük yaptım, elemanlar o konuda iyiler, konu patronları, tam çıktım elbiselerimin bulunduğu soyunma odasına gidiyordum giyinmeye, orda patron denen kişi, müşteri var çıkartın onu odadan alın elbiselerini ordan faln kelimeler etti, sonra bir eleman elbiselerimin ortaya masaların üstüne attı, bende kızdım dedim ne oluyur, ben müşteri değilmiyim, sonra araya diğer müşteriler girdi, polisi arayacağım dedim, o sırada 10 kadın masör vardı Özbek falan, polis çağıracağm diyince hiç biri ortada kalmadı gittiler,
Demek istediğim nereye şikayet ederim, benim gözüme uyku girmiyor, çok kötü psikolojim bozuldu, öyle dışlamayı hak edecek bişey yapmadım, lütfen nereye şikayet edeceğim, nasıl bir yol izlemeliyim yardım edin, şimdiden teşekkürler. 🙏

imQ
üzülmeyin o yapanların ayıbı onların engel durumu daha kötü zihinsel cimere yazabilir bağlı olduğunuz belediyeye şikayette bulunabilirsiniz.

Öncelikle üzülme kafana takma
konu saglık veya engelli durumu olunca hic bir resmi kurum iglilenmiyor
bizzat kendimden biliyorum
Cimere 100 tanede yazı yazsan cimer hikaye kesinlikle ilgilenmiyolar

o patron denen cakala ders vermek istiyorsan yapacagın en güzel şey
şu olur o hamamda özmek kadınlar var demişsiniz heralde kacak çailıyolardır orada
ve o bolgeye bakan polis karakoluda bu durumu biliyordur ve görmezden geliyordur diye duşunuyorum
yapman gereken 2 şey var

1. benim tafsiyem boşverip kafana takmıycaksın
2. yok arkadaş benim kafama takıldı diyorsan ve o insan görünümlü yaratığa bir ders vermek istiyorsan
bölgenin ilce emniyet müdürlüğüne yazılı bir şikayet dilekcesi vericeksin
verecegin şikayet dilekcesi aynen şu şekilde olucak

............ adreste bulunan ............. isimli hamama gitim hamamda .
........sayıda yabancı uyruklu kadınların calıştığını gördum
Türkiye Cumhuriyeti Müslüman bir vatandaş olarak durumu tarafınıza bildirir arz ederim
bu kadar kısa ve öz
baglı bulunduğun il emniyet müdürlüğüne email olarak gönder
gerisini onlar halleder bu kadar basit
sakın korkma senin adını adreseni emniyet müdürlüğü kimseye vermez veremez
gödereceğin email resmi olarak işleme konabilmesi icin
isim
soy isim
Tel no
ev adrersin mıtlaka olmalı
yoksa gönderdiğin emaili resmi olarak işleme alamazlar
Not: gönderecegin emailin konu bölümüne mutlaka
İHBAR diye yazmayı unutma

NOT: yukarıdaki şikayet dilekcesinin aynısınıda SGK ya gönderebilirsin
email olarak SGK ya bilgi verip kacak yabancı uyruklu kadın işcileri
erkek hamanıında calıştırıyorlar diye ihbarda bulunabilirsin

Bir taşla 2 küş vurabilirsin
saygılar

SARUHAN

hamamcıyı valla hamama giren terler pozisyonuna soktun :)))

Allah belalarını versin böyle angutlar yüzünden bizi gibi bir nesil hayattan soğudu ....

İlçedeysen Kaymakama çık ildeysen valiliğe başvur. açık açık söyle bana böyle davranıldı diye. emin ol ki dikkate alınır. cimer de dikkate alır. aile ve sosyale gönderirler yazını dönüş yapılır diye düşünüyorum. eskisi gibi değil artık bir hassasiyetlik var engellilere karşı burda önemli olan bildirmek.

Kardeşim geçmiş olsun çirkin şeyler bunlar üzüldüm polise gidip şikayetçi olacaksin işletme e şahıs adına ya da kaymakama çık engelli hakları var sana bunu yapan cezasını çekmeli

idare1984
Selam polise gidip şiakyetci olamaz
cünkü en az 1 set şahit gerekli
savcıyada gidemez oradada en az 1 şahit veya sesli goruntulu kamera kayıt lazım
cimer üstünden butur durumlara kimse bişey yapmıyor
cimer üstünden saglık drumlarınada kimse bişey yapmıyor
cimerede yazı yazmış olsa boş iş yapmış olur
kısacası resmi birimlerin işlem yapması icin en az bir tane görgü tanıgı şart
yada etrafta sesli kamera kayıtları varsa savcılık o kamera kayıtları silseler dahil ortaya cıkartıyor
yeterki kamera kayıtlarının var oldugu bilsin gerini savcılık halleder
fakat savcılıga gidildigi zaman önce yazılı talepte bulunuyorsunuz
savcılık eger şikayeti yeterli bulursa sizi sözlu olarak yanına cagırıp sorular soruyor
burada şahit yok kamera kayıt yok ses kayıt yok
oyzuden resmi kurumlar hic birşey yapamzlar
tek care yukarıda yazdıgım sekilde işlem yapmaktır yada
Allahlarından bulsunlar deyip olayı unutmaya bakıcaksın
fakat bugun bunu bu arkadaşımıza yapan yarında sana bana yapıcak
oyüzden bu kendini bilmez yaratıklara
yukarıda yazdıgım şekilde yasalar cercevesinde işlem yapmaktır
başkada caresi ne yazıkki yok

Kardeşim moralini bozma sakın kendini bilmez insan mslesef çoğaldı günümüzde gerekli şikayeti yapınız usul nasıl ise hakkınızı arayınız cezasını ceksinler

Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim, bu durumun peşini bırakmak istemiyorum, rıhat edemiyorum, yaptıkları hakaret aklımdan çıkmıyor.

Üst Alt