Merhaba arkadaşlar, bulunduğum ilçede gittiğim bir Hamam var, geçenlerde yine gitim, kesê köpük yaptım, elemanlar o konuda iyiler, konu patronları, tam çıktım elbiselerimin bulunduğu soyunma odasına gidiyordum giyinmeye, orda patron denen kişi, müşteri var çıkartın onu odadan alın elbiselerini ordan faln kelimeler etti, sonra bir eleman elbiselerimin ortaya masaların üstüne attı, bende kızdım dedim ne oluyur, ben müşteri değilmiyim, sonra araya diğer müşteriler girdi, polisi arayacağım dedim, o sırada 10 kadın masör vardı Özbek falan, polis çağıracağm diyince hiç biri ortada kalmadı gittiler,
Demek istediğim nereye şikayet ederim, benim gözüme uyku girmiyor, çok kötü psikolojim bozuldu, öyle dışlamayı hak edecek bişey yapmadım, lütfen nereye şikayet edeceğim, nasıl bir yol izlemeliyim yardım edin, şimdiden teşekkürler.
Demek istediğim nereye şikayet ederim, benim gözüme uyku girmiyor, çok kötü psikolojim bozuldu, öyle dışlamayı hak edecek bişey yapmadım, lütfen nereye şikayet edeceğim, nasıl bir yol izlemeliyim yardım edin, şimdiden teşekkürler.