Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakkımızda suç duyurusu var mı nasıl öğreniriz?

ozmuşlu

Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
104
s.a muhterem arkadaşlar ;

mesela diyelim birisi ile sorun yaşadık hakkımızda savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. bakın dava açtı demiyorum savcılığa suç duyurusunda bulundu ve karakol bizi ifade için çağıracak hani önceden tedbir için böyle bir durum olup olmadığını kimden yada nerden nasıl öğeniriz ? e devlet den bak demeyin çünkü orda sadece hakkımızda dava açılmış mı onları görebiliriz ?

Böyle bir durumun önceden öğrenilebileceğini sanmıyorum.(Suç duyurusunda bulunan kişi size söylemediği takdirde) Ne yaptınız da suç duyurusu açacakmış ve neden bu durumu önceden öğrenmek istiyorsunuz ?

Arazi olma ihtimaline karşın öğrenme imkanı zaten olmaz mantıken yani

Uyap vatandaşta böyle bir sorgulama alanı yok maalesef. Dosyanın içeriği hakkında (soruşturma aşaması) bilgi verilmeyebilir ama hakkınızda bir şikayet varsa o TCKN ile eşleşiyorsa sorgulanabilir olmalı.

Adliyelerden olabilir mi bilemiyorum, belki bir bilen yanıtlayabilir.

hozgul
başka bir arkadaş savcılık ön bürodan öğrenebilirsin dedi ama genede bir sormak istedim..

Atipikpsikoz06
aslında ciddiye alınacak birşey yok ta işte insanın aklına herşey geliyor başka bir forumda adamın birisiyle ufak bir münakaşamız oldu ama küfür etmedim kesinlikle..

ozmuşlu

Blöf yapıyordur.
Tartışma diyorsun. Karşılıklı olan bir şey. Sen bir şeyler demissen o da demiştir. Bunu açığa vereceğini sanmıyorum

çirkin

evet öylede tabikide daha önceden geçmişte benzer şeyler yaşadığım için bize biraz acı tecrübe oldu ...

(Gölge)

Allah belasını versin o raporun...
3 sefer heyete girdim 3 ünde de yüzde 40 ı geçemedim lanet olsun bundan sonra engelli alımı ekpss bitmiştir benim için....
çok berbat bir sağlık sistemimiz var....

(Gölge)

yok başkanım yok seninle olacak iş değil ben anladım ki arkanda ciddi bir referans olmadıkça olmuyor bu işller...
valla neyini anlatayım 2 si numune hastanesi 1 de devlet hastanesi aynı şehirde mesele hastane yada şehir değil üstad bizim engelli rapor sistemimiz sıkıntılı...
ama merak ettiğim şey şu benim eski raporum yüzde 44 idi onunla birşeyler yapabilirmiyiz ??

Savcılık soruşturmaları gizli yürütülür eğer sen mağdursan zaten ifadede dosya no verirler değilsen bilemezsin suç unsuru tespit edilirse dava açılır o zaman görürsün.

Üst Alt