Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H tipi ehliyetim var ama ÖTV'den faydalanamıyorum?

kzbn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
H tipi ehliyetim var. ötvden faydalanamıyorum.
yüzde 45 sakatlık indiriminden faydalanmak için aldığım. sürekli raporumla ötvden faydalanamıyorum.
sağ bacağımda 1cmlik kısalık ve kalça çıkığım var. aynı zamanda herediter sensorimotor polinöropatim var.

ne yapabilirim bu durumda

raporda neler yazıyor ne zaman aldınız

her iki alt ext distalinde2/5, her ikialt ext proximalinde3/5 kuvveti varDTR hipoaktif FM; ayaklarda yüksek ars pes cavus deformitesi 2004 yılında sürekli iyi akşamlar

Araç kullanırken hiç bir özel donanıma ihtiyaç duymuyorsunuz sanırım? Yani, gaz-fren pedallarını normal kullanabiliyorsunuz? Öyleyse, evet, araç alımında bi avantajınız söz konusu olamaz.

Kzbn,sakatlık indirimi için aldığınız raporla ötv muafiyetinden yararlanamazsınız.
Yararlanmanız gerektiğini düşünüyorsanız; ''Özel donanımlı araç kullanması uygundur'' şeklinde tekrar rapor almalısınız,oran ne olursa olsun bu ibare olursa faydalanırsınız.

Ehliyetimde özel tertipatlı araç kullanabilir yazıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Ehiyetimi değiştirebilir miyim

Kardeşim yararlanırsın ehliyetinde özel tertibatlı arackullana biliyo yazıyo o yeter hemen git yararlan

merhaba ben ehliyet için raporo mesev den almıştım şimdi araç indiriminden faydalanmak için rapor almak istedim önce yüzde kırkbeş vermelerine rağmen şimdi yüzde 25 alabiliyorum bu dereceyle ötvden faydalana bilir miyim

derecenin önemi yok h sınıfı ehliyet olacak
raporda özel tertibat durumu yazak o kadar.

Bende aynıyım sol el ampüte h sınıfı ehliyeti aldım ehliyetimde özel tertibatlı otomobil yazıyo gittim hastaneye bana rapor vermediler

ehliyeti aldığıl raporla al veya başka hastaneye git.bildiğim kadarıyla sol el ötvsiz araç alamıyor tertibat yapılıyor fakat hareket ettirici teritibata gerek olmadığı için alamıyor. araç bayisi sağ elinden sakat olduğun için araç alabileceğimi söyledi sol olsayd ivergi daireinin kabul etmediğini söyledi.

Üst Alt