Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H Sınıfı için alınan yeni rapor vergi indirim hakkıma zarar verir mi?

okitat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum eşimin % 40 raporu var ankara onayli vergi indirimini aldi eşim (h) ehliyeti için basvurdu % 40 olan raporu % 24 düşürdüler (h) ehliyet alabilir yazıyor ankarada ki raporu etkisiz yaparmi aldigimiz yeni rapor. Yardimci olursaniz sevinirim. Teşekkürler

aynı durum bendede var %46 ortopedik raporum vardı h ehliyeti için başvuru yaptım %20 verdiler h tipi ehliyet alabilir yazıyor.bunu araştirdim sadece ehliyet için böyle oran verdiklerini söylediler yani önceki ayrı bu ayrı...bana öyle dediler

banada tam tersini dediler % 83 vergi indirimi raporum vardi otomatik vitesli arac kullana bilir raporu almak istiyorum dedim sistemde % 83raporumu gorduler sen ehliyet icin rapor alamazssin senin zaten % 83raporun var agir ozurlu ibareli dediler.simdi ben baska ilden bu raporu almak istesem ordada bana boyle derlermi o % 83 rapor ordada gorunurmu

okitat
Aldığınız rapor vergi indirimini etkilemez.

güneyli;

Türkiyenin neresine giderseniz gidin raporunuzu hastanedeki bilgisayardan görürler.
Doktora muayene olmak istediğinizi ehliyetin uygun olup olmayacağını doktor görüşü almak istediğinizi söyleyin. Bakalım ne dicek..

Kendimden örnek verirsen önce H sınıfı ehliyetim ile araba aldım sonraki yıllarda da vergi indiriminden faydalandım. Bir sorun olmayacağını düşünüyorum

Üst Alt