Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyette bulunan 'özel tertibatlı araç kullanabilir' ibaresi değiştirme..?

halisocak

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

H sınıfı ehliyetimde özel tertibatlı araç kullanabilir yazıyor. Bu ibareyi otomatik araç kullanabilir şeklinde değiştirebilir miyim?

otomatik vitesli araçlar yalnızca sol alt ekstermite sakatlığı olanlar içindir..
sakatlığınız sol alt ekstremitede değilse zor gibi görünüyor...

Benimkinde özel tertibatlı otomobil yazıyor.Ne anlama geliyor.

10LİNE

özel tertibatlı otomobil yazıyorsa,araçta senin kullanabileceğin şekilde aparat olmaı gerekiyor.Aparatsız araç kullanamazsınız.

ehliyetimde herhangi bir ibare yazmıyordu ancak herhangi bir özel hastaneden veya devlet hastanesinden otomatik kullanabileceğne dair rapor alırsan değiştirebilirsin .ben özel b hastaneden aldım doktora derdimi anlattım bu arada benim sağ kolum engelliydi.senin engelin nerden ?

benim ehliyetim de (OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANIR )yazıyor ama benim rahatsızlığım sağ polie şekeli arkadaşlar iyice araştırırsanız ve sağlık kurulusuna bilgili çıkarsanız.heyet raporuna iştediginiz yazıyı yazdırısınız.

Buna dair rapor alıp o raporla trafik müdürlüğüne gidebilir ve sürücü belgenize (dosyanıza) bu yeni değişikliği işletebilirsiniz.

Muhari
Bende sağ ayağımdan poli sekeli rahatsızlığım var, benim yeni aldığım rapordada (OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANIR ) ibaresi yazıyor ama Trafik bu seferde onay vermiyor problem çıkarıyorlar.(OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANIR ) alabilmek için sol ayağından özürlü olması gerekiyormuş.

Üst Alt