Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetler Araba ve Motorsiklet diye ikiye ayrılacakmış?

abdullah2727

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
milli eğitim bakanlığı bu gün bir genelge yayınlamış
bundan sonra h-sınıfı ehliyetler araba ve motosiklet olmak üzere iki kısma ayrılacakmış.bu konu hakkında bilgisi olanlar yazsın ne anlama geldiğini.

acaba h-a2 mi olacak ben 2007 tarihinde h-a2 için emniyete gittiğimde a2 sertifikamı iade ettiler h-a2 ehliyet olmaz dediler.yanlızca h- sınıfı ehliyet verdiler.

zaten motor için h sınıfı ehliyet almak için ayrı sınrava giriyosun normal araç kullanımı için motor dersinden sınava girilmezken motor için h sınıfı ehliyet alımında motor dersinden sınava girildiğini biliyorum.....

normalde h- sınıfı ehliyet alırken motor dersinden muafsın .

Aynı şeyi söylüyoruz ancak motor ehliyeti alırken motordan muaf değilsin sürücü kursuna sorduğumda onun için ayrı sınava giriyorsun ancak motordan muaf değil ilkyardımdan muafsın demişlerdi....

a-2 sertifikası için ayrıca motor dersinden sınava girip direksiyon sınavını da kazandım h-a2 ehliyet olmaz diye o tarihte vermediler
hertürlü araba veye motorsiklete özel donanım takarak h-sınıfı ehliyetinle kullana bilirsin dediler o dönemde
öyleydi şimdi nasıl olacakmış onu merak ediyorum benim a-2 sertifikam halen evimde yırtıp atmadım.

Üst Alt