arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda ötv siz otomotik vites araç alabileceğimi öğrendim. bu gün ehliyetimi değiştirmek için devlet hastanesine başvurduğumda doktor bana aparatlı araç kullanır ibaresini yazmakta ısrarcı olunca bende h sınıfı ehliyet almamı sağlayacak olan raporu almadan hastaneden ayrıldım. bana otomatik araç kullanabilir yazabilmem için kanun maddesini veya genelgeyi ona göstermemi istedi bu genelge veya kanun maddesini nerde bulacağımı konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. ötv indirimi 2010 yılında çıkmış aklımda yanış kalmadıysa ötv kanunu 7 / 2 - 2010 - 3
oturanboğa kardeş
forumdaki yorumları okuduğum kadarıyla bu konularda bilgilisiniz. benim sol ayağımda kısalık ve zayıflık var otomatik vites bir aracım var b sınıfı ehliyetim var ama vergi indiriminden faydalanarak otomatik vites araç almak istiyorum faydalanabileceğim ötv maddesini buldum ama h sınıfı ehliyetimde otomatik araç kullanabilir ibaresini doktora yazdıramadım bununla ilgili kanun veya genelge varsa bana yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
oturanboğa kardeş
forumdaki yorumları okuduğum kadarıyla bu konularda bilgilisiniz. benim sol ayağımda kısalık ve zayıflık var otomatik vites bir aracım var b sınıfı ehliyetim var ama vergi indiriminden faydalanarak otomatik vites araç almak istiyorum faydalanabileceğim ötv maddesini buldum ama h sınıfı ehliyetimde otomatik araç kullanabilir ibaresini doktora yazdıramadım bununla ilgili kanun veya genelge varsa bana yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.