Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim var. Sağ kol kısıtlılığı ile nasıl bir araç kullanabilirim?

dertli yoldaş

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
sağ kolumdaki çocuk felci nedeniyle h sınıfı ehliyet aldım, fakat sol göz zayıf görüyor ve sağ kulak duymuyor. ne yapmam lazım ehliyette ne yazması lazım
otomatik araç kullanabilirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

oturan boğa

bülent bey sol göz ve sağ kulak'tan dolayı bir problem çıkarmı?

dertli yoldas isitme kaybi ve tek gozde gorme kaybi var ehliyet sorunu var galiba benim anladigim
yuregini ferah tut arkadas o kayiplarla arabada kullanabilirsin ehliyette alabilirsin
yasamdan hayattab zevk alacak unsurlardan vaz gecme

eger bu sorunlarla ehliyet almayi soruyorsan sana deneyimlerinden soz edecekler var sitede...

shukufe

h sınıfı ehliyetim var zaten sağ koldan çocuk felci geçirmişim küçükken ama sol göz zayıf görüyor ve sağ kulak duymuyor bunda bir sıkıntı yaşarmıyım?

ben cok agir isitiyorum dertli yoladas ustelik basdonmelerimle dogru bile yuruyemedigim zamanlar oluyor benim ehliyetle araba surmekle isim olamaz

sen isitmen tek kulak olsada biraz iyi duyabiliyor konusmalari anliyabiliyorsan yani trafikte polisele filan konusmak bu problem degilse problem olmamali

tek goz de bisi farketmes gibime geliyor iyi goruyorsa

bilen arkadaslar yazmalarini rica ediyorum

Üst Alt