Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim var. ÖTV ödemeden araba almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim

REKLİ

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
:D arkadaşlar benim H ehliyetim var ötv ödemeden araba almak istiyorum nasıl bi yol izleyecem
:p

Burada önemli olan şey sakatlık ve onun yol açtığı hareket kısıtlılığıdır..?

ötv indirimi için %90 sakatlık raporu şart öyle eskisi gibi düz raporla ötv indirimi yok %90 sakat kişide nasıl trafige cıkacak orası muamma

H sınıfı ehliyet alır,elden tertibatlı araç kullanabilir ibaresi varsa raporunuzda engel oranınızın ne olduğu önemli değil ötv indiriminden yararlanabiliyorsunuz(yeni kanun hakkında bilgim yok ama şimdiki durum bu şekilde,bana maliyeden söyleneni aktarıyorum bende)

özel hastanedenrapor alsam elden tertibatlı araba sürebilirdiye ötv indirimli araba alabilirmiyim

Özel hastane raporunun ötv indirimli araç almak için geçersiz olduğunu duymuştum ama kesin bilmiyorum Maliyeyi arayıp sormak gerekir bence çünkü rapor vergi dairesine gidecek kabul edilip,edilmediği en doğru o şekilde öğrenilebilir.Yasal prosedür hakkında değerli sita yöneticimiz Oturanboğa'nın yönlendirmelerini takip edinis bence bazen yetkililer prosedürü yorumlarken bile hatalar yapabiliyor ve aleyhimize çevirebiliyorlar durumu.

H ehliyet

H ehliyetle otomatil vitesli araba alabilirmiyim ötv indirimli

Sol bacağından sakatlığın varsa ve buna istinaden otomatik vites ibareli rapor alırsan, evet, vergi istisnalı araç alabilirsin. Bunun dışında hiç bir şekilde alamazsın.

Üst Alt