Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim var, ikinci el araç almak istiyorum. İzlemem gereken yol nedir?

bolat41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum herkese selamlar ben ortabetik özrüm var solayağımda kısalık var h ehliyetine baş vurdum alacağım inşallah benim sorum h ehliyeti olan birkimse nasıl 2.el özürlü plakalı arac alabilir teşekür ederim

Sol bacağıdan sakatlığı olan kişiler raporlarında/ehliyetlerinde "otomatik vitesli araç kullanır" ibareleri varsa (ki bunu kolayca yazdırabilirler), otomatik vitesli tüm araçları kullanabilirler. Hiç bir özel donnaım şartı söz konusu olmaz. Dolayısıyla, dilediğiniz ikinci el aracı (otomatik vitesli olması şartı ile) satın alabilir ve kullanabilirsiniz...

Not: Aynı şekilde, sıfır km. otomatik vitesli aracı ötv-mtv istisnası ile satın alabilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/oze...tomatik-vitesli-araci-otvsiz-alabilirler.html

Üst Alt