Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim var. Fiat Fiorino marka araç alabilir miyim?

yasar2456

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
3
Merhababa arkadaşlar ben yaşar h sınıfı ehliyetimi yeni aldım,araç olarak da fiat fiornuyu almayı düşünüyorum 1200 cc dizel alabilirmiyim fiat bayisindeki satış sorumlusu alırsın diyor,birde citroen in aynı fiorno gibi olanı var o da kayseride telefon açtım ve alamassın diyor bizim bu araç ticari olduğundan alamassın diyor bilgisi olanlar veya fiorno alan varmı ötv den yararlanıp alan varmı teşekkürler???

alırsın fakat ticari acac oldugu için ötv+kdv indirimi olmaz

Alan bi arkadaş var fakat ötv oranı düşük ticari araç oldugu için ikibuçuk milyara sebep 5 yıl satış yasaklı bir araba almak ne kadar dogru olur bilemem yinede siz bilirsiniz.

Ben geçen yıl aldım otomotik vites ve h sınıf ehliyetim var. Benim engellim sol bacaktan ama inidirimli almadım.araba güzel. Uzun yolda yakıt tüketimi çok az

ticari araçlarda zaten ötv düşük, üç kuruş ötv ödememek için 5 yıl satamama şerhi ve üstüne bir de kullanım kısıtlılığı ile uğraşmak bence anlamsız...

Üst Alt