Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim var, ama üzerinde ibare yok. Otomatik vites..?

esracel16

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar;

h sınıfı ehliyetim var ancak ehliyetimde baska bir ibare yazmıyor
daha once aldıgım raporu yıllar once ehliyet kursuna verdiğim için yarın tekrardan rapor almaya gıdıcem.
peki raporu aldıktan sonra ehliyetime otomatik arac kullanabilir ibaresini ekletmek zorunda mıyım, yoksa sadece rapor yeterli olur mu? mecbursam trafşktenmi yeniletme yaptıracağım...
ayrıca raporu aldıktan sonra süreç nasıl ilerliyor nerelere gidip onay almam gerekiyor?

bilgi verirseniz sevinirim ...

tşk

Sakatlığınız nedir? Hangi uzvunuzda hareket kısıtlılığı var?

Bir polis bana, ehliyetini trafik şubeye götür, orda durumu öğrenirsin-kayıt vardır dedi
Biz de hala bakamadık. Benim de ehliyetde birşey yazmıyor

Ehliyet ilk alınırken sunulan rapor belirleyicidir. O raporda ne yazıyorsa, emniyetteki dosyada da o işlidir.
Kullanıcılar açısından en iyisi, en doğru ibarenin dosyaya işlenmesidir. Hiç bir ibare bulunmaması bizim açımızdan belirsizliğe yol açar ve ilerde başımızı ağrıtabilir...

Üst Alt