Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetdeki Özel Donanım ibaresinin kalkması ve B sınıfına dönüşmesi..? [Soru]

egeuni84

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyetdeki Özel Donanım ibaresinin kalkması ve B sınıfına dönüşmesi..? [Soru]

2005 yılında ehliyet alırken, H sınıfı aldım. Ehliyetimde özel donanım ve otomatik vites yazıyor. Fakat ehliyet alacağım sırada yapılan deneme sürüşlerinde özel donanım kullanmadım. Zaten özel donanım gerektirecek bir durumum yok. Yani ellerimi, ayaklarımı kullanabiliyiroum.(Rahatsızlıgım skolyoz) Ehliyetimden bu ibarenin kalkmasını istiyorum. Ne yapmam gerekli?

H sınfı aldıgım dönemde ehliyet kursu tanıdık oldugu için skolyoz rahatsızlıgımı kullanarak bunu avantaja cevirmek istemişti. ( vergi muafiyeti gibi) Ayrıca bu ihtiyacada gerek olmadıgına göe ( Özel Donanım ) H sınıfı B ye cevirebilir miyim ?

"B sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli yeni bir rapor ve yeniden sürücü kursuna gidip sınava gitmek şartı ile H'yi B'ye dönüştürebilirsin.

Peki özel donanım ibaresini kaldırabilirmiyim, özel donanım gerektirecek bir durumum yok.

Eğer özel donanıma ihtiyaç duymuyorsanız,yeniden sağlık kurulu raporu alır ve Otomatik vitesli araç kullanabilir.İbaresini yazdırabilirsiniz.

Üst Alt