Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporu için 130 TL ödedim, ama red geldi. Sebebi ne olabilir?

hakan yeşiloglu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Slm ben H sınıfı ehlıyetı kazandım trafik benden Heyet Raporu istedi bendı 130 tl ucret yatırdım bana red kararı geldı ndn

Eğer özürlü raporun varsa ,hastanen senden ehliyet raporu için ücret almaması gerekiyor.Ben ehliyetimi dün değiştirdim ve hastane, özürlü raporum olduğu için para almadı.Önceden ehliyetin varsa, H ye çevirmek için H sınıfı ehliyet raporunu isterler.Raporunda istedikleri ibareler yoksa vermemiş olabilirler.Ret cevabındaki gerekçeleri neymiş..

bende E olan sürücü belgemi H sınıfı raporu aldım b çekmece devlet hastanesi bende 180 tl para aldı gereksiz yere filmler röntgenler çektirdik

benden 180 tl ücret istediler ben vazgeçdim ehliyet almaktan

E den H ye geçtim bende para vermedim

ben devlet hastanesinden bahsetmiştim. maliye ve trafik alıyor .

bende devlet hastanesinde bahsediyurum yukarda hastane ismini yzmışım zaten

miyopatiyi daha açarmısın hakan bende sma tip 3 ehliyet almayı düşünüyorum

yardım edın

Ben (h) sınıfı ehlıyetı kazandım ama surucu kursu bana demedı heyet raporu lazım oldugunu bende heyet raporu alamıyorum özel hastaneden alsam olurmu

slm özel hastane raporu geçerli değil sanıyorum devlet hastanesinden olması gerekiyor hakan kardeşim..

ama benım yaklaşık 2 mılyar tl gıttı ehlıyetı almak ıcın kazandım surucu kursuna dava acsam verdıgım parayı alabılırmıyım

engeliniz nedir? hastaneye gidip rapor almak o kadar da zor değil.sonuçta heyete girip H sınıfı ehliyet alabilir raporu alacaksınız.kursun bunu baştan size söylemesi lazımdı.rapor olmadan kursa kayıt olunmaz baştan hata yapılmış. H sınıfı ehliyet almak istiyorsanız önce raporunuzu alın...

benım hastalıgımı kımse bulamadı almanyaya da gıttımm bulamadılar normal araba kamyon motor kullanıyorum hastalıgıma teşhıs miyopatrı koydular ama miyopatrı degıl miyopatrı oldugu ıcın alamıyorum

Miyopati
smilev.gif
hastalarda boyun
smilev.gif
omuz ve kalça çevresindeki büyük kaslarda kuvvetsizlik oluştururmuş.böyle bir durum var mı sen de ya da olma ihtimali ?

yok sadece sol elımı fazla kapatamıyorum miyopatrı kemık gucsuzlugu ve hareket yaparken zorlanma fılan ama hıc bırı yok sadece sol elımı fazla kapatamıyom

Üst Alt