Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet B sınıfına çevrilebilir mi? İşlemler nelerdir?

ahmet güneş

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar H sınıfı ehliyet B sınıfına dönüştürülebilir mi?

evet
tekrar heyete gireceksin ve özürlü olmadığını söylüyeceksin.eğer özürün yoksa B sınıfı ehliyet alabilir diye rapor alıp sürücü kursuna gideceksin.

Yeni bir sağlık kurulu raporu almalısınız, B sınıfı ehliyet almak istediğinize dair başvurup, alabilir raporu,
O sağlık raporuyla bir sürücü kursuna yazılıyorsunuz ve H sınıfı sürücü belgesi alırken muaf olduğun motor ve ilkyardım sınavları ile direksiyon sınavına giriyorsunuz
Başarılı olursan sürücü belgeni alıyorsunuz...

türkiye klasiği başıma gelen 18 yıldır araç kullanıyorum h sınıfı ehliyetim olduğunu zannediyordum 1 hafta önce seyahat esnasında çevirme yaptılar ehliyetimin h sınıfı değil b sınıfı olduğunu öğrendim memurun hatasından dolayı seyahat esnasında aracım bağlancaktı memur insaflıydıda bişi olmadı istanbula dönünce düzeltin dedi

teşekkrler arkadaşlar. bir sorum daha olacak özürlü araçlarının satışı nasıl oluyor...

Üst Alt