Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet almak için kurs fiyatları nedir?

Mr. Aykut

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar bugün bir sürücü kursuyla görüştüm.
Bana çıkardığı fiyat

Bütün herşey dahil ( araç kiralama, noter v, sınav ücreti trafik vs vs kısaca hepsi )

1000 lira dedi 900e indirdi bu fiyat sizce uygun mu değil mi?

Bulunduğum şehirde H sınıfı ehliyet veren sürücü kursu yok..

Bu kurs Konya'da ve sınav Ereğli'de ( bulunduğum şehir )

Direksiyon sınavı Karaman.

1000 mi :eek: şaşırmış mı sana bu fiyatı veren kurs . . Bence çok pahalı

b sınıfı 800 ki h sınıfı daha pahallı olur bence normal

3 temmuz sınavına yazıldım H sınıfı 630 toplam tutuyor 400 tl kurs

fiyat normal bence herşey dahil çok uygun aykut 900tl;)

Normal mi . . Ben herşey dahil 350 Kurs 150 dış masraf toplam 500 Tl'ye aldım ona ne demeli ?

arkadaşlar kimisi olumlu yaklaşıyor kimi olumsuz şimdi araç kiralanacak + ben hiçbirşeye dokunmayacağım birde bulunduğum şehirde sınava giricem ( yol masrafı yok ) yani noteriydi trafiğiydi bütün masraflar dahil ödemede kolaylık 100 - 150 - 200 farketmez elinize ne zaman geçerse ozaman verirsiniz falan dedi sanırım 525 masraflara çıkarttı ( yanılmıyorsam ) 150 tl araç kiralama diye hesap etti kurs ücretini uçuk bir fiyat söyledi yada ben yanlış anladıım 475 mi ne dedi sonra 100 tl düştü

400 kurs Sınav Harcı 40 direksiyon 50 vergisi 78 kart üçreti 62 toplam 630 Tl sınava hazırlanıyorum 300 zede kurs varmış araç kiralama ne oluyorki kursun aracı yoksa ayrı konu Bunlar hariç masrafım olmuycak 630 toplam

valla kardeşim bende yeni yazılacam fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok şahsen ben fiyatı çok yukarda buldum kursun aracı yok bizden kiralama parası kesilecek falan filan yani noter masrafı + kiralama dahil bu 900ün içine

Yinede araştır kurs ları bence 300 buldum yazıldıktan sonra 100 çepte kalacaktı :) Hayırlısı olsun Arkadaşım..

araştırmak en güzeli ayrıntılı bilgi almak lazım 1000 deyince oha dedim yani :) şaşırtıcı bir rakam benim için, artık diğer illere bakacam yada konya merkeze + olarak misal ben kursa yazılıp derse girmemeyi teklif etsem ne kadar ücret düşerler :) sanırım yapmazlar böyle bi iyilik ama yinede sormakta fayda var

iyi günler kardeş ben kayseriden aldım h ehliyetini kurs 250tl yazdı 10 tl sağlık rapor 40tl mts sınav ücreti sertifikayı aldıktan sonra 150 tl yakın bi parada trafik tescile aldılar 1000tl neye alıyorlar....toplamda bana 400 tl maal olmadı

ben nevşehirde sürücü kursuyla 300 e anlaştım,e ehliyetimi h sınıfına çevirmek için araba sürücü kursun masraflar bana ait arkadaşlar masraf için 150 yazmişlar doğruysa 450 ye geliyor.mayısda direksiyon sınavına gireceğim.bence biraz daha araştır.

yaşar kardeş ilgin için teşekkür ederim, niğde bana yakın bir il H ehliyeti veren bir kursun telefon numarasını yazarmısın sana zahmet ( fiyatı 700e çekti bu arada ) :)

bnce pahalı 900 tl 2 sene önce 500 tl ye kursa yazıldım emniyetten ehliyt alma 150 tl ehliyeti aldım toplam 650 tl verdim

öznur şuan fiyat 700e indirdi ödemede kolaylık var 100 peşin geri kalan ise 100-150 -200 yani elinize ne kadar geçerse o kadar verin ama ehliyeti alana kadar parayı tamamlayın denildi

ben bugün kursa yazıldım ve masraflar hariç 100 önden ve 100+100+150 şeklinde 450 etti.. bi de sanırım bandrol sınav ücreti falan 80 daha gerekiyormuş bilginize...

aykut kardeş niğde den bildiğim sürücü kursu yok ,sana söyle bir şey tavsiye edeyim internetten niğdedeki sürücü kurslarını ara ve sor h sınıfı ehliyet veriyormusunuz diye vermiyorlarsa veren birirnin tlf numarasını iste ,ilk etapda bende nevşehirde bulamadım daha sonra ankarada buldum orasıda bana ehliyet için aldığım rapor ankaradan olacak dedi,çünkü ankaradan gireceksin direksiyon sınavına emniyet kabul etmiyor dedi ve rapor almıştım ve tekrar rapor için uğraşmamak için biraz araştırınca nevşehirden buldum.

yaşar kardeş kusura bakma ben nevşehiri nasıl olduysa niğde diye okumuşum :) o yüzden sordum niğdede oturan yakınlarım orda H ehliyeti verilmediğini söylemişlerdi nevşehiri niğde diye okuyan ben yorumunuzu görünce sorayım dedim kusura bakmayın :)

arkadaslar bende gecen sene b sınıfı ehliyetimi h sınıfına cevirdim.direksiyon sınavına girdim ve kart parası harc falan kurs parası işte toplamda 300 tl masrafım oldu.ama sıfırdan ehliyet almak ne kadara mal olur bilemiyecem ama normal b sınıfı ehliyete 700 800 fiyat verildigine gore h sınıfı ve 700 fiat verdigine gore normal bence şimdiden hayırlı olsun.

selamün aleyküm mr aykut
bence 1000 lira çok fazla
ben daha bikaçgün önce sordum bana 350 ye olur dediler

zaten 1000 liradan şan 700liraya inmiş durumda fiyat birkaç pazarlık daha yapmayı düşünüyorum 600-650 arası düşüttürebilirsem iyi

Ben B sınıfı ehliyetten H sınıfına geçiş için 200 TL ye anlatım kurs ile.

Üst Alt