Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet almak için hastaneden alınan raporun kullanım süresi var mı?

beyaz_026

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar..geçen sene nisan ayında H sınıfı ehliyet alabilmek için rapor almıştım hastaneden..raporum olumlu sonuçlanmıştı..fakat ben bazı özel durumlarımdan dolayı ehliyet kurslarına kayıt olamadım :( aradan çok zaman geçti tabii...ben şuan aynı raporumla kursalara H sınıfı ehliyet için kayıt olabilirmiyim ? ya da tekrardan rapor almam gereklimi ? duruma göre gereken neyse yapıcam ehliyet almak için..bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :) şimdiden teşekkürler :):):)

Merhaba,öncelikle geçmiş olsun..
Raporunda sürekli diye not düşülmüş mü ? yada süreli ve şu kadar gibi ?

Sürücü kursu rapor tarihine bakmaz H sınıfı sürücü belgesi alır yazıyor ise kaydını yapar siz esas sorunu Trafik tescilde yaşarsınız Bulunduğunuz ildeki trafik tescil bürosuna giderek net bilgi almanızı öneririm..

Teşşekür ederim :) benim sağlık raporum % 40 ve sürekli ibarem var.. fakat benim sorunum H sınıfı ehliyet için aldıgım raporum..raporda H sınıfı ehliyet almam onaylanmıştı..uygun görüldü yanii..ama ben kursa kayıt olamadım zamanında uzun zaman gecti..şuan o rapor gecerli olurmu ?

ilker;
Anladım arkadaşım çok teşekkür ettim :) ben oraylada bi görüşeyim duruma göre gereken neyse yaparım pakalım :)

O rapor hem ehliyet için hem de araç alımı için geçerlidir. Rapor tarihinin bir önemi yoktur.

Üst Alt