Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet alamazsın dediler. Ne yapmalıyım?

DNA

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba ben "Polinöropati, periferik" (ilerleyici değil) hastayım yururken hafıf sallanma oluyor ellerimde çok hafif titretme var normal araba kullanmaktayım arasıra

geçen heyete baş vurdum ellerin kaldır aç kapa dedi yaptım sen ehliyet alaman dedi
peki vekalet verip akrabalarım surse onu da veremeyız %90 çıkmaz raporun %40 anca çıkar diyor .

ama 2 sinden biri olmalı değil mi.?

Ehliyet Alamıyorsam
arabayı Kullanamazsam arabayı alayım ailem kullansın.

%40 çıkar diyor o zaman ehliyet ver (H)

ne hallere düştük...

sizce bunun 2 sinden biri olmalı değilmi?

Yaf kardeş git bir özel hastaneye verirler yav. 40 tl burda, hatta birçok kişiye muayenesiz verdiklerine şahit oldum. özele git. ve tanıdık falan varsa al. ama şu varki eğer gerçekten tehlikeli olabilecğine inanıyorsan tabii tavsiye etmem.

efehalil gercekten öyle kardeşim.
efekt valla tuylerim ürpedi abi ya bunlar bizi işe yaramaz sanıyorlar başından salmak için neler yapıyorlar onlar bıze değil bız onlara acıyoruz.

Serkan abi : ben 2 tekerlekli bisiklet sürücüsüyüm denge problemı olan 2 tekerlekli bisiklet le trafıge çıkıyorum
kendımde tehlike görsem bu işe kalkısmam benım canım kadar karsıyıda dusunen biriyim.
sizin ora derken il nere abi

Edit : istanbulmuş ben gaziantep :(

Diyelim ki özel poliklinikten aldı raporu diyelim ki H sınıfı ehliyetinide aldı ama araç kullanması için sadece ehliyet gerekmiyor ki daha birsürü prosüdür var emniyete maliyeye senin kullanacağın aracı tescil ettirmelisin ve bunlar için de tam teşekkül devlet hastane raporu şart yanlışsam söyleyin özel poliklinik sadece para ve zaman kaybı

hım bilgi için teşekkurler

merhabalar ehliyetle ilgili sıkıntıyı bende yaşadın heyet toplantı odasında bizler bedensel engelli olarak giriyoruz ama iceride (zihinsel engelli) cok parantez icindeki kısım orodakilerin anlatımı icindi doktor basitine geleni yapıyor düşüne biliyormusunuz kolundan özürlü bir arkadaşa elden donanımlı arac kullana bilir raporu veriyor kitap ise böyle bir özürlüye otomatik vitesli direksiyondan topuzlu ibaresi var ALLAH bizi böylelerinin eline düşürmesin bilmedikleri yetmiyor gibi söylediginiz ve ispatını yaptıgınız kanunlarada itibar etmeyip terslemeleri beni deli ediyor.özürlü oranları ile ilgili kitapcıgı okuyun özrünüzü ve oran tarifini göreceksiniz saygılar

Üst Alt