hemen başlayalım o zaman;
» Hyun-seung Lee, Siworae (2000), (Il Mare) *
» Kaige Chen, Wu-ji (2005), (The Promise) (Mo Gik) *
» Jae-young Kwak, Keulraesik (2003), (The Classic) *
» Chan-wook Park, Oldboy (2003) *
oldboy bir intikam üçlemesinin son filmi ki...soluk almadan izlediğim filimlerden bir tanesi...
aaaa unuttuğum bir filim daha var...
hayatımın filmi olarak lanse edeyim bunu moment to remember..
hayatımda bu kadar çok ağladığım bir başka filmi daha hatırlamıyorum..2.cd den sonra artık kendime hakim olamıyor ve yanımda var olanlara aldırmadan hıçkıra hıçkıra ağlıyordum..(((
devamı gelecek arşivimde var olupta izleme şansımın henüz olmadığı filimlerimde var) yazmaya devam ederim gayri..
yaw unuttuğum bir filimi de şimdi hatırladım;
- Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom (2003) (İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış... ve İlkbahar)
bu filimde mükemmel...filimin başından sonuna çok az bir konuşma var..ama örsel olarak hayatı anlatıyor...mutlaka arşive alınmalı..
» Hyun-seung Lee, Siworae (2000), (Il Mare) *
» Kaige Chen, Wu-ji (2005), (The Promise) (Mo Gik) *
» Jae-young Kwak, Keulraesik (2003), (The Classic) *
» Chan-wook Park, Oldboy (2003) *
oldboy bir intikam üçlemesinin son filmi ki...soluk almadan izlediğim filimlerden bir tanesi...
aaaa unuttuğum bir filim daha var...
hayatımın filmi olarak lanse edeyim bunu moment to remember..
hayatımda bu kadar çok ağladığım bir başka filmi daha hatırlamıyorum..2.cd den sonra artık kendime hakim olamıyor ve yanımda var olanlara aldırmadan hıçkıra hıçkıra ağlıyordum..(((
devamı gelecek arşivimde var olupta izleme şansımın henüz olmadığı filimlerimde var) yazmaya devam ederim gayri..
yaw unuttuğum bir filimi de şimdi hatırladım;
- Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom (2003) (İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış... ve İlkbahar)
bu filimde mükemmel...filimin başından sonuna çok az bir konuşma var..ama örsel olarak hayatı anlatıyor...mutlaka arşive alınmalı..