Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GSB'de memur olup yurtta kalmak mümkün mü?

berke26

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
115
Geçen sene komşumuzun kızı GSB'ye bağlı bir yurda memur (Galiba spor öğretmeni) olarak atandı. Geçen gün öğrendiğime göre haftada 5 gün normal mesai saatlerinde çalışıyormuş. Nöbetten bahsetmedi. Zaten her hafta sonu atandığı şehirden ailesinin yanına geliyor. Onun geceleri çalıştığı yurtta kaldığını öğrendim. Kaldığı için kira ödemiyormuş, sadece günde 2 öğün yemek için para ödüyormuş. İnternette bu konuyu araştırdım ama GSB'de sadece yurt yönetim personelinin yurtta kalabildiğini, onun da sadece nöbetçi kaldığı günlerde kalabildiğini öğrendim. Yani bu konuda internette yeterince bilgi bulamadım. Aranızda GSB'de çalışan var mı? Bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz? Bir de öyle bir şey varsa o kadroya EKPSS ile atanılabilir mı?

Üst Alt