Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GS-Real Madrid maçına engellilerin girişi ne zaman belli olur?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Daha önce 1 kez beşiktaş maçına gittim özürlü kartımla ücretsiz giriş yapıp izlemiştim.yani böyle bir hakkımız var.
r.madri-g.s. maçı ne zaman herhalde yine giriş ücretsiz olur değil mi?maça gidicem..

Forum doldurduğumuz takdirde yanımızda refakatçi ile girebiliyormuyuz arkadaşlar ?

ALLAH ALLAH,enteresan sadece gs için mi fb-bjk içinde öyle mi.
formu doldurduk ve bilet mi veriyorlar...ücretsiz

Cümle mühendisi bildiğim kadarıyla refekatciler içinde ayrı bir kontenjan bulunuyor.örnek olarak 84 normal engelli,88 tekerleklive refekatcisi şeklinde toplam 260 engelli.
ortasekerli kardeş sadece türk telekom arena stadında uygulanıyor bu durum.diğer stadlarda böyle bir sorun yok.

Besiktas maclari icin mac gunu mac saatinden 3saat once filan giseden refakatci olmadan sadece kisi alabiliomus...

GS üye oldum.bileti nasıl alıcam..

Şimdi üye oldum bileti nasıl alıcam.bulamadım sitede yerini...

çok saçma ya.şimdi ben maç saati gitsem kartımı göstersem almazlar mı yani

Arkadaşım,şimdi ben üye oldum.açılıp açılmadığını nerden görüyorsun.linkini verirmisin.nasıl yapıcaz ne zaman açılır.bileti alma istiyorum.yarın istanbula gidicem.

bu gs stadı için geçerli sadece diğer stadlar da maç saatinden önce sıraya girip stada alıyorlar

Galatasar Real Madrıt maçına gıtmek istiyorum

maca ucret alıyolarmı raporum 156 napmam lazımmm:)

Engelli Biletleri ile lgili Duyuru (Real Madrid) - 05.04.2013 17:27 (KULP HABERLER) / Galatasaray.org bu adresten formu doldurman gerekli :)[FONT=tahoma]
[/FONT]
[FONT=tahoma]9 Nisan 2013 Salı günü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak Galatasaray – Real Madrid maçının engelli biletleri için aşağıdaki elektronik formun doldurulması gerekmektedir. Bu formu dolduran ilk 260 kişiye engelli bileti sağlanacaktır (84 engelli, 88 x 2 Tekerlekli Sandalye ve refakatçisi). Formu ilk dolduran 260 kişinin listesi resmi sitemizden kamuoyu ile paylaşılacaktır.[/FONT][FONT=tahoma]
Formu ilk dolduran 260 kişinin listesi resmi sitemizden kamuoyu ile paylaşılacaktır.
[/FONT]
[FONT=tahoma]Engelli biletleri ücretsiz olarak 9 Nisan 2013 Salı günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Aslanlı Yol üzerinde bulunan bilet gişesinde dağıtılacaktır. Sadece resmi sitede adı açıklanan kişilere verilecek olan biletleri almak için Başbakanlık Özürlü Kimlik Kartı’nın bir fotokopisini getirmek mecburidir.[/FONT]

pekıı uye olduk nezamn acıklanırkı kırıkkaleden yazıyomm benn ona gore bılet alıp ıstanbula gıdıcemmm

Haftalardır bu işin peşindeyim, fanatik bir gs taraftarıyım.
Bu hafta ki form 11.38 de çıkıyor, 11.48 de form doldurmamıza rağmen dandirik bir mersin idman yurdu maçına bile bilet çıkmıyor :) sebebi 460.formu dolduran kişi olmamız... :))
İLK 260 a girmeniz için saatlerce bilgisayar başında bekleyip ilk haber çıkar çıkmaz doldurmanız halinde bilet çıkıyor ( ki 10.dakikada doldurmama rağmen çıkmadı gerisini siz düşünün )
Rant'ın döndüğü ortamda şans bize veya size bırakılmaz arkadaşlar.
Şahsi düşüncem bu yönde.

galatasaray

selamn alykum arkadaşlar iyi akşamlar. bi ricada buluncaktım. özürlüler biletlerı için. bedava sanırım. bedava ise ben 2. kişi gitmek istıyorum. rekavatcı kağıdımı gerekıyor. ? bu konuda bılgınız varsa bana bu numaray'ı ararsanız yada caldırın ben ararım. ? şimdiden teşekkürler. 0543 799 31 66

arkadaşlar GS yaptığı bu uygulama tam tamına harika bir şey istanbul daki çoğu stada gittim önce ali sami yen den bahsedeyim giderdin kapıdan dönerdin çünkü kapasite dolu derlerdi kadıköy de ise maçtan 2 gün ve ya bi gün önce gidiyorsun isim yazdırıyorsun maç günün ismin okunursa stada alınıyorsun bazende alınmıyorsun... hem inönü hem kadıköy hem samiyen den defalarca geri döndüm. AMA gs bu uygulamayla kapıdan dönme gibi bir durumdan kurtatırıyor ....stat kapısında yatmaktan sa pc basında oturup formu doldurmayı beklemek dağa kolay.

Üst Alt