Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Grimm / Dizi

minerva

Aktif Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
10
Portland polisi Nick Burkhardt birçok korkunç olay yeri görmüş olmasına rağmen, görmeye başladığı tuhaf görüntülere hazırlıksız yakalanır; Nick görünüşte gayet normal olan insanların bir anda korkunç canavarlara dönüştüklerini görmektedir. Hayattaki tek akrabasının ziyaretiyle gerçeği öğrenen Nick doğaüstü yaratıkları görebilme yeteneğini ailesinden miras almıştır. Bir “Grimm” olarak, insanlarla mitolojik varlıklar arasındaki dengeyi korumakla görevlidir. Değişmiş “Büyük Kötü bir Kurt” en yakın dostu ve ortağı olur.

miniş ben bunu izlim mi ne dersin sarar mı beni ? :D:D:D:D
fringe sarmamıştı malum :D

bende baktım ama Supernatural izleyen için pek sarmıyo ama hiç izleyecek dizin kalmadıysa benim gibi :) izlenilebilir ;)

Grimm sağlam bir konua sahip..tek eksiği daha fazla korkunçluk :D...çünkü Supernatural zaten eğlenceli, espirili..hayaletler, cadılar, melekler, şeytanlar ne ararsan var..grimm çok daha farklı keşke onu daha gizemli, daha gothic yapabilseler. Ben memnunum gerçi..ne olacak diye de merak ediyorum. Son sezona henüz başlamadım sakın spoil vermeyin:)

Nellas;

Artık spoiler verebilirmiyis :p dicem ama bunun için izlemek lazım di mi;) ben yeni sezona hala bakamadım:(

grimm iyi gidiyor bu sezon...Nick deki değişiklikler, morro ve rosalee çok şekerler :)

minerva; spoil verebilirsin şekerim :)

grimm iyi gidiyor bu sezon...Nick deki değişiklikler, morro ve rosalee çok şekerler :) minerva; spoil verebilirsin şekerim :)
resurrection, sherlock, davinci's damons derken yeni dizilere bulaştım grimm i ihmal ettim arayı kapatınca zevkle spoiler veririm canım ;)

Çok güzel bir sezondu ve sezon finali de ona yakışır oldu :D

Grimm bu son sezonda performans da tavan yaptı...Sezon finaline çok az kaldı ve iyiler kötü kötüler iyi oldu...acı kayıplarımız oldu...Nick in öfkesini kimse durduramaz artık....

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Thé messenger yeni başladı. costantine eskiden film vardı . Dizi yapmışlar bayagi iyi lakin başrol karakteri oturmamis. Thé lottery var oda güzel birde Thé string değişik ve güzel

Üst Alt