Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözden %90 oranında raporum var. ÖTV indirimli araç alabilir miyim?

radikal52

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
selam.2005 yılında gözden yüzde 90 raporum var.2009 yılında da vergi indirimi için %62 raporum var.%90 da özürlü kimlik kartım var.sorularım:
1-ötvsiz araç alabilir miyim?
2-ötv siz aracı (yengem) ağabeyimin eşi kullanabilir mi?
3- aile dışı bir kişinin sözleşmeyle aracı kullanabildiği durumda aileden bir kişi de aynı aracı kullanabiliyor mu?
4-40000 tl lik 85 beygir 1500 motorlu bir aracı kaç liraya alırım?
teşekkürler

Gözden %90 rapor verilmez. İki göz kör olsa dahi %85'İ geçmez oran. Dolayısıyla araç alımında vergi avantajından yararlanmak da mümkün olmaz.

bülent bey benim bir arkadaşımın kızının % 92 gözden dolayı raporu vardı ve babası ö.t.v indirimli araç aldı selam...

%90 ve üzeri rapor varsa, evet, ama sakatlık oranı cetveli'ne göre artık bu oranda rapor verilmiyor görme için... Ya başka bir rahatsızlık da eklenmiştir o orana, ya da eski tarihli (2006 öncesi) bir rapordur...

evet bülent abi haklı görme kaybi oranı %100dür ama bunun vucut kaybı orani %85dir.. asl olan vucut kaybı oranıdır

raporumu 2005 te aldım.ama sonrasında 2009 da yüzde 62 lik rapor da aldım. 2005 teki %90 lık raporum sürekli ve özürlü kimlik kartımda da oran yüzde doksan.trene ücretsiz biniyorum

Üst Alt