Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz, şeker hastalığı ve bel fıtığı ile yüzde 40 orana ulaşabilir miyim?

Gamalı1717

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba. Yüzde 41 civarı işitme engelim çıktı. O da sanıyorum özür oranı olarak yüzde 30'lara denk geliyor. 2.5 derece her iki gözüm miyop. Bel fıtığı da mevcut. Ayrıca şeker hastalığı başlangıcı da var. Göz,şeker hastalığı ve bel fıtığı ile yüzde 40 orana ulaşabilir miyim? Bilgisi olan cevaplayabilir mı?

Son düzenleme:
benimde gözüm aynı derece. gözden ben oran alamadım.
şeker başlangıcı yani insülin direncinden de oran alamadım.
eğer insülin iğnesi kullanıyorsanız o ayrı olay onu bilemem

Bu konuda kesin bir kanaatte bulunmak zor. KBB'den %30 alırım demişsin ama annemde %60 civarı işitme kaybı vardı, ona %30 vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Gözden fazla oran alacağını zannetmiyorum, belki %5 falan verirler o da maksimum. Diyabet başlangıcı demişsin ama başlangıç evresinde olduğu için ona oran vermeyebilirler. İnsülin iğnesi kullanıyor musun bunun için? Genelde son altı aylık ilaç kullanım raporu isteniyor böyle şeylerde. Bel fıtığından da belli bir oran alabilirsin sonuçlara bağlı olarak. Dediğim gibi buradan şu kadar oran alırsın demek çok güç.

30 alırım demedim, tabloya göre görünen o dedim. Bugün ilk defa işitme cihazı denedim. Açıkçası bu durumlara yabancıyım. Buraya da bugün üye oldum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Rica ederim, geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Heyete başvurdunuz mu? Dediğiniz hastalıklardan kaç oran aldınız?

Üst Alt