Merhaba ben askerliğimi 2010 yılında tecil ettirmiştim o yıl askerliğe elverişlidir yazmışlardı.Ama aradan dört yıl geçti KERATOKONUS aşırı derecede ilerledi gözlükle her iki gözümde 10da6 görüyormuş,gözlüksüz her iki gözümde 10da4 görüyormuş bu durumdayken askerlikten muaf sayılabilirmiyim..Yoksa 2010daki elverişlidir raporumu geçerli olacak hala??Şimdiden cevaplarınız için TEŞEKKÜR EDERİM.
<R> S C A
-5.75 -3.25 45
S.E -7.50
<L> S C A
-5.50 -3.50 115
S.E -7.25
Gözlerimde Keratokonus sorunu var.üniversite okumaktayım bugün sırf muayene olmak için askeri hastaneye gittim,gözlerimde yukardaki değerler çıktı.Toplamı 14.75 yapıyo sanırım.Bu değerler muaf olmam için yeterlimi?Ordaki doktora sordum durumum ne olur diye dereceler yüksek dedi ama net bişey demiyor.Sizlerin bilgisi varsa cevaplarsanız çok sevinirim
<R> S C A
-5.75 -3.25 45
S.E -7.50
<L> S C A
-5.50 -3.50 115
S.E -7.25
Gözlerimde Keratokonus sorunu var.üniversite okumaktayım bugün sırf muayene olmak için askeri hastaneye gittim,gözlerimde yukardaki değerler çıktı.Toplamı 14.75 yapıyo sanırım.Bu değerler muaf olmam için yeterlimi?Ordaki doktora sordum durumum ne olur diye dereceler yüksek dedi ama net bişey demiyor.Sizlerin bilgisi varsa cevaplarsanız çok sevinirim