İçinde yaşadığımız toplumda engelli bireyler olarak yer teşkil etmekteyiz.Toplumumuzdaki iyi insanların yanı sıra kaçınılmaz olarak kötü diye tabir edeceğimiz insanlar vardır kuşkusuz.Hepimizin karşısına(hırsızlık,gasp,yaralama,öldürme v.s...) bu tür olaylarla çıkabilir kötü diye tabir ettiğimiz insanlar,Allah korusun.Normal bir şahıs bu tür olaylarla belki fiziki gücü ile mücadelede edebilir veya kötü diye tabir ettiğim bu insanların kendisine gasp,hırsızlık,yaralama vs...için seçtiği kişi normal fiziki yerinde kişiler değilde, engellili kişiler olabilir Allah vermesin.Normal bir kişi fiziki gücü ile mücadele edebilir belki,ama biz engelliler ne yaparız.Allah vermesin hiç kimseye ama örneğin düşünelim gece dışarı çıktık ailemizle varsayalımki engelli bi eşsiniz, eşiniz engelli değil,birde erkeksiniz gasp etmek için yanınıza geldiler üstüne üstlük bur tür kişileri az çok duymuşuzdur bide eşinize tacizde bulundular,Allah vermesin.ne yapılır burda burda veya ne yapabiliz,oturup konuşamayız sanırım o tür kişilerle o yüzden engelliler bence tabanca veya bu tür birşey taşımalı.Benim bu düşünceme aykırı düşünler,benim düşüncemle bağdaşmayan düşünceler olabilir,ama bu durumda ne yapabiliriz,güvenlik güçleri var ama bu durumda polisin gelmesini bekleyemeyiz,ben gelmesini bekleyemem,soruyorum o durumda olan kişi ne yapar,yinede Allah vermez kimsenin başına gelmez İnşallah bu durum.Ben böyle bir durumu gururuma kesinlikle yediremem ve çok kötü şeyler doğururdu,ama engelliler illaki engelliler değil toplumun çoğu kesimindeki insanlar için yanımızda bulunduracağımız bir tabanca veya bu tür bir alet sonucun kötü olmasını bir nebze engeller,mani olurdu bence.
Engelliler olarak bize özel bir yasa çıkmalı ve engellilerin silah ve bu tür aletleri taşıması yasalaştırılmalıdır
Engelliler olarak bize özel bir yasa çıkmalı ve engellilerin silah ve bu tür aletleri taşıması yasalaştırılmalıdır