Bilindiği üzre SSK hastaneleri sağlık bakanlığına devredilmiştir.Eskiden SSK'ya bağlı olan hastanelerde kurum emeklisi olan özürlülere kolaylık tanınmakta idi.Eğer görevli işini yapmıyorsa gerekli müracaatlar ile durum iyileştiriliyordu.Sağlık bakanlığına devri ile durum değişti muhatabınız ALO 184 iletişim hattı oldu."Oda olmasa halimiz haraptır."Durumunuzun gözle görünmesine karşın; sıraya ve numara alımına,tetkikler için günler sonrasına randevu verilmesi ister istemez bir daha gitmeme refleksini uyandırıyor.Başhekim ve Müdürler ise genelgelerin arkasına sığınıyor."Görevini yapan görevlileri tenzih ederim"Yaşadıklarımı anlatacağım eleştirilerin objektif olması için.Böbreklerimde çok ağrı olmaya başlamıştı ve enfeksiyon kaptığımı anlamıştım.."O zaman'a kadar üroloji bölümüne gitmedim ihmalkarlığımdan."Muayene sonuncunda istenen tahlil ve filmleri doktora gösterdim.Mesanede 3cm ölçülerinde 4 ve 5 cm ölçüsünde 1 adet taş olduğunu ve acil olarak ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Evraklarımı hazırlayıp hastaneye gittiğimde 31 gün sonrasına gün verdiler."1 ayı geçince özelde olma hakkımız vardı(SSK emeklisiyim).Verilen günde gittim yaşadıklarım aynen;Hocanın hastalarına ayrılmış yatak haricinde boş yatak yok dendi.Başhekime ulaşmak çok zor.Bakanlığı aradım ve hakkında soruşturma açılmasını sağladım ama sonuç sıfır"İl sağlıktaki görevliler çay kahve içip olayı tatlıya bağlamışlar"Tarafıma resmi yazılar gelin ameliyatınızı yapalım v.s...Hiç tanımadığım bir hastane ve doktor'a başvurdum 28 gün yatarak tedavi gördüm:Ameliyatımda başarılı oldu.Doktorumlada arkadaş olduk.İkiside devlet hastanesi ve aynı meslekten insanlar.Benim gibi problem yaşayan bir çok arkadaşımın olduğuna eminim.İşte bu yaşadıklarımdan sonra önce insan sonra meslek sahibi olamayan görevlileri ve kurumlarını kınıyorum......