Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme engellilerin vergi muafiyetli otomobil alabilmeleri..?

veys62

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar ben kısmen görme engelliyim bir gözüm hiç görmüyor diğeride %40 görüyor ben ne ehliyet alabiliyorum ne de engellilere tanınan haklardan yararlanarak adıma araç alarak kendi ihtiyaçlarım için yakınımın kallanımına verebiliyorum.
bu haksızlık değil mi?! illa da % 90 rapor mu gerek. bu durumda araç vergi ve ötv' den yararlanamayacak mıyım?
paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

%90 rapor almamanız durumunda ÖTV muafiyetinden yararlanmanız mümkün bulunmamaktadır.

arkadaşlar ben ` görme engelliyim ehliyet türlerinden hiç birini alamıyorum ben bu durumda ehliyet almadan kendi adıma araç alabilirmiyim

Her iki gözdeki görme düzeyi sıfırsa, %90 rapor alabilir ve bu sayede adınıza vergi avantajlı araç alma hakkını kullanabilirsiniz.

Üst Alt