Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme engellilere verilen raporun oranı nedir? Vergi muafiyetli araç alamıyor muyuz?

salimakk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben görme engelli biriyim ve iki gözümde hiç görmüyor. geçen gün galeriden sıfır araba almak için müracatta bulundum, eski raporlarımı vermiştim, ama vergi dairesi 2006 tarihinden sonraki bir raporu istiyormuş.
devlet hastanesine heyet için müracat ettim 15 gün sonraya randevu verdiler. galeriye aracın ötv hariç parasınıda vermiştim. ama şimdi de duyduğuma göre bizlere yüzde seksenbeş oranında rapor veriyorlarmış. konu ile ilgili net bir gilginiz var mı acaba
yüzde doksan olmayıncada aracı alamıyorum...

Sanırım oran %90'a çıkartıldı... Ama daha net bilgisi olan varsa öğrenmiş oluruz..?

Bende bu konuyu çok merak ediyorum %10o iki gözümde görmüyor. Kanunda %85 oranı değiştirildimi gerçekten %90 a tekrar çıkarıldımı bu bilgiye göre işlermlere başlayacağız.

yüzde yüz

abimin gözlerden yüzde yüz oranında raporu var 2004 te almıştık vergi dairesine sorduk rapor kabul ediliyor. bence sizde sorun

İki güzün de tmamamen görmüyor olması halinde verilen oran %85.

Üst Alt