Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme %70 duyma %12 yanık %5 olmak üzere %75 vücut kaybı oranın mevcut

ergunhulya

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Fakat ağır engelli bölümünde hayır yazmakta nasıl oluyoda görme ve duyma engelinin bukadar yüksek olupta ağır engelli olmamasina karar veriliyor daha raporumu bugün elime aldım özellikle ağır engelli kısmına evet yazılmasını talep ettigimide soyledim

Agır engelli olmamamısın aslında bır noktada ıyı cunkı calısma yasamını engellıyor.Agır engellı bırı calıstırılmıyor.Agır engellı olmanın baska bır faydası varsa onu bılemıyorum

Ben bir bayanım 3 küçük çocuğun var kendi islerimi ev işlerim yapamamaktayim. Bu yüzden eşim bana bakmak zorunda kaldığı için esimde çalışamıyor. Ve maddi konuda çok zorluk cekiyoruz. Ağır bölümünde evet yazdığında bağlanacak evde bakım aylığı bizi maddi açıdan biraz olsa rahatlaticak

Bu konuda ne yapmam gerektiği ve yasal mevzuatlar hakkında konuya hakim birisi beni bilgilendirebilir mi ?

ugir
Nerede çalıştırılamıyor
Kamudan memur olabiliyor ama

@ergunhulya 2022 engelli maaşı için sydv na başvuruda bulunabilirsiniz eğer evde çalışan yok sa

kamuyu bılmem ozel sektorde ıs vermıyorlar

ugir

Özel sektörü kim ne yapacak
Devlet ağır engellilere maaş verdikten sonra,
Kamuya da alıyorlar

millet sadece kamudamı çalışıyor?oranım %91 zar zor iş bulduk çalışıyoruz.zaten sağlık kurulundada ağır engelli verirsek zor iş bulursun dediler.

Engelli maaşım var ama bizim evde bakım aylığı alan ihtiyacımız var engelli maaşı yetersiz kaliyo

Üst Alt