Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Görevin özelliğine göre mesleki bilgiler" ne anlam ifade ediyor?

focus83

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
"görevin özelliğine göre mesleki bilgiler"nedir ....
bilen var mı arkadaşlar....

hangi bölüm mezunuysanızz mesela ilkokul öğretmenliğiyse ünv de gördüğümüz mesleki bilgiler dersi vardı onalr alakalı kısacaa eğitim bilimleri desem yeridir:))

ben mesela memurluk için başvuracağım. benim bilgisayar işletmenliği sertifikam var. bende görev özelliğiyle alakalı olan mesleki bilgi alanına. ''Bilgisayar işletmenliği sertifikam var'' dedim. bunu demek istiyor arkadaşım.

Görevin Özelliğine Göre Mesleki Bilgiler??

Görevin Özelliğine Göre Mesleki Bilgiler SORULARI NERDEN BULABİLİRM??

ARKADAŞLAR MESALA MEB'IN SINAVINDA YAKLAŞIK 10 SORU ÇIKMIŞTI BU YÖNDE (Görevin Özelliğine Göre Mesleki Bilgiler) BU TARZ SORULARI NERDEN BULUP ÇALIŞALIM BILGINIZ VAR MI??

google meb de görevde yükselme çalışma notları yazın çıkan linkte bulabilirsiniz

femmy;

yanlış anladınız sanırım ben o soruları buldum ama aynı tarz başka sorular bulamadım demek ıstıyorum.

Üst Alt