Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geri hizmete alınan öğretmen arkadaşlar, nereye atandınız?
pekı benım kadrom elazıg mıllı egıtımde.saglık sıkıntılarım olunca hic baslamadım yanı gorewlendırme almadım
suandada ucretsız ızıbdeyım.ıznım bıtene kadar geri hizmete cekılmek ıstıyorum.peki farklı ile gecme gıbı durum olurmu
olması ıcın raporda ne yazmalı acaba
bırde okul kutuphanesıne gectınızya yazları tatılmı ogretmen gıbı
Ücretsiz izin almanız kadronuzun olduğu kurumda olumsuz bir izlenim yaratmış olabilir. Tedavini de biliyorlarsa başka kuruma şutlamak için uğraşabilirler. Geri hizmeti çok istiyorsan psikiyatri heyete çıkıp rapor alabilirsin. Farklı ile "özür grubundan tayin" ile geçebilirsin. Ama kesin garantisi yok. Bana yaz tatili yok. Sürekli kütüphanede olmak zorundayım.
olumsuz bir izlenım yaratmış olabılır ama baska bı kurum derken mıllı egıtım dılındaki bir kurum mu kastettınız? bırde gerı hızmet kabul olunca tercıh kadro olayı nasıl oluyo yani onlar herhNgı yeremı gorewlendrıyorlar yada bıze bos olan yerler gosterılıp bızmı tercıh edıyoruz
resmi bir atamamı yani?