Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geri hizmete alınan öğretmen arkadaşlar, nereye atandınız?

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
371
Benden başka bu durumda olanlar var mı ? Vardır herhalde.. Nerede görevlisiniz ?

Hocam geri hizmete geçince istediğimiz yere vermiyorlar mı?

Hoca89
İstediğin yeri seçersin ama norm kadro durumuna göre değişir

patoma5355
Okul kütüphanesine geçtim

@perseküsyon

pekı benım kadrom elazıg mıllı egıtımde.saglık sıkıntılarım olunca hic baslamadım yanı gorewlendırme almadım
suandada ucretsız ızıbdeyım.ıznım bıtene kadar geri hizmete cekılmek ıstıyorum.peki farklı ile gecme gıbı durum olurmu
olması ıcın raporda ne yazmalı acaba

bırde okul kutuphanesıne gectınızya yazları tatılmı ogretmen gıbı;)

ve bısey daha baska nereler acılmıstı size

cokk ama cookk tesekkurler

Ücretsiz izin almanız kadronuzun olduğu kurumda olumsuz bir izlenim yaratmış olabilir. Tedavini de biliyorlarsa başka kuruma şutlamak için uğraşabilirler. Geri hizmeti çok istiyorsan psikiyatri heyete çıkıp rapor alabilirsin. Farklı ile "özür grubundan tayin" ile geçebilirsin. Ama kesin garantisi yok. Bana yaz tatili yok. Sürekli kütüphanede olmak zorundayım.

olumsuz bir izlenım yaratmış olabılır ama baska bı kurum derken mıllı egıtım dılındaki bir kurum mu kastettınız? bırde gerı hızmet kabul olunca tercıh kadro olayı nasıl oluyo yani onlar herhNgı yeremı gorewlendrıyorlar yada bıze bos olan yerler gosterılıp bızmı tercıh edıyoruz
resmi bir atamamı yani?

İlçe milli eğitime sorsanıza Onlar daha iyi bilirler...

Üst Alt