Merhaba arkadaşlar 21 yaşında üniversite öğrencisiyim tarih öğr 3.sınıftayım şu hayatta hiçbirşey istediğim gibi gitmedi 5sene profesyone futbol oynadım beşiktaş u16 u17 de oynadım şanssızlık ayağım kırıldı sol ayak bileğimden 2 kez ameliyat oldum futbolu bıraktım hayalimdi sonra biraz gayretle üniversite tutturdum tarihi severim bu sefer bazı olaylar yaşadım ankisiyete ve yüksek kaygı başladı bende en son haziran 2015 de artık hayatıma yeni bi düzen getircem dedim ankisiyeteyi yenicem dedim ilaç kullanmıyorum spora başladım uzun süre spor yapmamıştım 1-2 sene bel ve bacak ağrılarım arttı bundan sonra geçmedi doktora gittik 3kez emg çektiler aklınıza gelebilcek her alete soktular herşey temiz çıkıyordu en son doktor belden emar çekelim dedi bi o kalmıştı emar sonucumda olumsuz olan tek şey Omuriliğin L4 de sonlanmasıydı sonra bilgisayarlı tomografi çektiler doktorum sende Gergin omurilik sendorumu var dedi çişini tutabiliyomusun vs sordu bu yaşa kadar belirti vermeden gelmen nadir görülüyor dedi ve benim 5-6 sene profesyonel futbol oynadığımı öğrenince daha çok şaşırdı.Hayatım zehir durumda arkadaşlar beterin beteri var tabi bunada şükür ediyorum neler var hastanelerde en azından elim ayağım tutuyor şuan neyse fizik muayene ettiler emgler çekildi temiz çıktı ama özellikle sağ bacağımın içinde oturunca acaip şeyler oluyor kasılıyomu bişelermi geziyo üşüyümu öyle bişey ama okadar çok rahatsız ediyorki bu durum beni ve üstüne aşırı kaygı denen bela var başımda hayatı aslında zehir eden bu meret takıyorum kafaya bunu öğrendikten sonra daha beter çoştu bu geçenlerde sağ ayak bileğimin sola göre ince olduğunu fark ettim iki bacağımıda ölçtüm baştan sona sağ ayak bileğim sola göre 1-2 cm ince acaba bundan mı yoksa sol ayaktan 2 kez ameliyat oldum ameliyat yerinin şişkin durmasımı ona taktım şimdide ürolojik testler vericem doktor onlarada bakalım dedi.
Arkadaşlar bunu erişkin yaşta öğrenen varmı ne gibi sorunlarla karşılarız
Ameliyat olmalımıyım ameliyat riskli diyorlar bidaha hiç yürüyememe durumu olabiliyomuş
bu ilerleyen bi durum mudur küçükken omurilik yapışıyomuş boy uzayınca problem çıkıyormuş benim çözemediğim 1.84 boyum var okadar uzadım bi problem çıkmadı şimdi uzamadığım halde nasıl çıkıyor
Arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var hayatım inanın bataklıkta ankisiyete olmasa yine bi şekilde kabulleniyorsun ama bu mereti Allah kimseye vermesin terlemeler olumsuz düşünceler gülmeyi unuttuyor insana
İstanbul içinde önerebilceğiniz doktor varmı memet ÖZEK'e randevu ücretini sordum 500tl dediler ve galiba o çocuklara bakıyormuş
Arkadaşlar bunu erişkin yaşta öğrenen varmı ne gibi sorunlarla karşılarız
Ameliyat olmalımıyım ameliyat riskli diyorlar bidaha hiç yürüyememe durumu olabiliyomuş
bu ilerleyen bi durum mudur küçükken omurilik yapışıyomuş boy uzayınca problem çıkıyormuş benim çözemediğim 1.84 boyum var okadar uzadım bi problem çıkmadı şimdi uzamadığım halde nasıl çıkıyor
Arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var hayatım inanın bataklıkta ankisiyete olmasa yine bi şekilde kabulleniyorsun ama bu mereti Allah kimseye vermesin terlemeler olumsuz düşünceler gülmeyi unuttuyor insana
İstanbul içinde önerebilceğiniz doktor varmı memet ÖZEK'e randevu ücretini sordum 500tl dediler ve galiba o çocuklara bakıyormuş