Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Genelkurmay Başkanlığı sınavına posta ile başvuru yapılıyor mu?

bulutus

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Herkese meehaba,
Genel Kumay Başkanlığı Ankara başvurusu ,posta ile yapılıyormu ve sınavada Ankaradamı gircem,bilgi verirseniz çok sevinirim.

Syg.

posta yoluyla başvuru yapabilirsin fakat sınava ankarada gireceksin çünkü merkezi sınav değil başarılar

merhaba
verdiğin cvp için teşk ancak Genel Kurmay Başkanlığının sitesinde şunlar yazıyor...
Saygılarımla.

[FONT=Arial][SIZE=2]a. Adaylar 25 Ekim - 08 Kasım 2010 tarinde, saat 10.00-16.00 arasında yukarıda istenilen belgelerle birlikte GATA Misafirhane Müdürlüğü (Etlik/ANKARA)'ne şahsen başvuracaklardır.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] b. Son başvuru tarihi 08 Kasım 2010 saat: 16.00'dır.[/SIZE][/FONT]

1) Kamu kurum ve kuruluşları, son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar posta ile yapılacak başvuruları da kabul edecektir.
2) Adaylar, özürlü memur alımına ilişkin olarak merak ettikleri diğer hususlarda, bu duyuruda adı geçen ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına başvuracaktır.

dpb sitesinde de bu yazıyor genelkurmay özellikle şahşen diyorsa bilemem yinede yanlış yönlendirmek istemem seni en sağlıklısı bir telefon açıp öğrenmen olacaktır.

teşkkk....
tel ile teyit edeyim ben....
hoşçakal

Yardımlarınızı rica ediyorum

Merhaba
Genel Kurmay Başkanlığı için sınav başvuru yeri Ankarayta şahsen yapılması gerekmiş ancak,Ankaraya maddi olarak gidip gelmem mümkün değil,hemde mevcut şartlar..ve bu konuda kimse birşey yapmıyor....
bir fikri olan varmı...kim yardım edebilir bize..
Syg

209 kişi alımı?

Merhaba,
biliyorsunuz 3 dönbem alımlar açıklandı ancak Genel Kurmay Başkanlığına şahsen başvuruluyor,sizce başka illerden Ankaraya gidip başvuran varmıdır?

Syg

genel kurmay başvuruları sınava girecek kişinin kendisinin gelip yapmasını istiyor.
kesinlikle kargo kabul edilmeyecek.telefonda teyit aldım ben.

Üst Alt