Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçtiğimiz günlerde burnumdan ameliyat oldum. Askerliği erteleyebilir miyim?

papaaz41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben yeni ameliyat oldumda 3 4 gün önce burundan bunun iyileşme sureci 6 ayla 1 sene arası acaba askerlegimi gecici süreligine ilerletebilirmiyim.. teşekkürler şimdiden

iyileşme olmadan muayene günün gelirse elindeki hastane raporuile muayeneye girip o heyetteki doktorların muayene sonrası kararı uygulaman gerekecek belki seni birliğine gönderip oradan hava değişimi verebilirler

ama hava degişimi en fazla 20 gün müydü ondan fazla alınca askerlikten düşmüyormuş 3 defa hava degişim aldıgın zamanda galiba cürük mü veriyorlar

Askerliği tecil ettirmekle ilgiliyse, evet, ameliyatın etkisi geçinceye dek 1 yıl sonraya tecil ettirirler... Bunun için askerlik şubesine gidip askeri hastaneye sevk almak yeterli. Tabii, durumunun geçici sürelik için askerlik yapmaya engel olduğunu varsayoyorum.

Üst Alt