Sayın oturan boğa ve saydı değer arkadaşlar. yaklaşık bir yıl önce iş kazası geçirdim.çukur ova üniversitesi balcalı hastanesinde sol kolumda 28 cm platin var,radial sinir hasarı,omuzda 4 parça kırık var ve bir yıldır 3 ay olmak üzere parça parça rapor aldım,en son 5 gün önce raporum bitti ve kontrole gittiğimde,senin bir yılın doldu sana artık iş göremez raporu veremeyiz deyip şu şekilde rapor verdiler.Fizik tedavi servisimizde 1 yıldır takip edilen,ve1 ay yatarak da tedavi gören hastanın sinir testinde (radial sinirinin,sulkus düzeyinde parsiyel dejenerasyonu görülmüştür,seklinde raporlanmış) ve 1 yıldır takip edilen hastada ilerleme gözlenemeyen hastanın bulguları sekel olduğu düşünülmektedir.hastanın maluliyet açısından değerlendirilmesi uygundur.diye 3 prof�un imzaladığı rapor verdiler.bulgular aşağıdadır.
Fiziki muayene:
aktif pasif
Sol omuz fleksiyonu: 70derece 105derece
abduksiyonu 40 " 90 "
iç rotasyonu 80 "
dış rotasyonu 90 "
sol dirsek fıleksiyonu tam tam
ekstansiyonu -10 " -10 "
sol el bilek,parmaklar EHA'ları tamdı
sol
deltoid 3/5
biceps 4/5
triceps 3+/5
el bilek ekstansörü 0/5
el bilek fleksörü 4/5
oppozisyonu 3+/5
interossealler 3/5
Şimdi siz değerli dostlara sormak istediğim,yukarıda belirttiğim raporu ptt ile sgk�ya ilettim fakat bundan sonra ben ne yapacam ve nelere dikkat edecem.yukarıda belirttiğim raporu sizin belirttiğiniz RAPOR CETVELİNE bakıyorum ama tıbbi terimleri anlamadığım için bir anlam veremiyorum.sormak istediğim.
1)yukarıda belirttiğim sol kolumun fiziki muayene raporuna göre ve 2)pskitri:iş kazası nedeni ile ankyete bozukluğu teşhisi koydu ve 3)5 ay süre kolumun sarılı kalması ile oluşan bel fıtığından ameliyat
Bu yukarıda belirttiğim 3 rahatsızlıktan dolayı her birinden yüzde kaç rapor alabilirim.bana yardımcı olursanız sevinirim.tek elimle bu kadar yazabildim.hepinize selamlar ve saygılar.
Fiziki muayene:
aktif pasif
Sol omuz fleksiyonu: 70derece 105derece
abduksiyonu 40 " 90 "
iç rotasyonu 80 "
dış rotasyonu 90 "
sol dirsek fıleksiyonu tam tam
ekstansiyonu -10 " -10 "
sol el bilek,parmaklar EHA'ları tamdı
sol
deltoid 3/5
biceps 4/5
triceps 3+/5
el bilek ekstansörü 0/5
el bilek fleksörü 4/5
oppozisyonu 3+/5
interossealler 3/5
Şimdi siz değerli dostlara sormak istediğim,yukarıda belirttiğim raporu ptt ile sgk�ya ilettim fakat bundan sonra ben ne yapacam ve nelere dikkat edecem.yukarıda belirttiğim raporu sizin belirttiğiniz RAPOR CETVELİNE bakıyorum ama tıbbi terimleri anlamadığım için bir anlam veremiyorum.sormak istediğim.
1)yukarıda belirttiğim sol kolumun fiziki muayene raporuna göre ve 2)pskitri:iş kazası nedeni ile ankyete bozukluğu teşhisi koydu ve 3)5 ay süre kolumun sarılı kalması ile oluşan bel fıtığından ameliyat
Bu yukarıda belirttiğim 3 rahatsızlıktan dolayı her birinden yüzde kaç rapor alabilirim.bana yardımcı olursanız sevinirim.tek elimle bu kadar yazabildim.hepinize selamlar ve saygılar.