Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçici Özürlü - Özürlü arasındaki fark?

Sylar

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İşkurun sitesinden iş başvurusu yapacaktım bazı bilgileri girmem istendi fakat geçici özürlü diye bişey var bu neyin nesidir acaba ?

%70 özür raporum var 15 gün sonra 2 yıl dolacak (Rapor 2 yıllık) bende yenileyeceğim ama kimliğimde de % 70 özürlüdür yazıyor şimdi ben geçici özürlü mü yoksa özürlü statüsünde miyim :confused: Allak bullak oldu kafam :(

Rapor "süreli" mi yoksa "sürekli" mi? Yani zaman içinde ortadan kalkacak bir hastalıksa, raporda bir süre (1 yıl gibi) belirtilir. Aksi halde "sürekli" ibaresi vardır...

süreli abi 2 yıl yazıyor / ama kimliğimde de %70 yazıyor :rolleyes: Şimdi benim oranım %60a düşer yada %80e çıkarsa tekrar mı kimlik değişecek :mad:

Yok yok, kimlikte değişiklik felan olmaz. Sadece o süre sonunda, raporla elde ettiğin hak her ne ise (örneğin işe girmek, vergi indirimi almak vs.), o hakkın devamı için konrol muayenesine gitmen gerekecek.

Üst Alt