Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçici ileostomi ne zaman, hangi şartlarda çıkartılır?

EnesArgn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Öncelikle herkeze geçmiş olsun diliyorum.

Ben 2013 ekim ayında bi trafik kazası geçirdim ve 1 ay yoğum bakımda kaldıkdan sonra 20gün içerisinde hastaneden taburcu oldum .
Kazada bağırsaklarım düğümlenmiş ve operasyondan sonra ileostomi torbası takılmış . 2 ay sonra kapatıcaz denildi ama tomografilerden sonra 2 yıl daha kalması gerekiyor dediler. sebebi bağırsaklarda yapışkanlık varmış ve onların açılması gerekiyormuş.

Size sormak istediğim şu ; Ben maddi durumum iyi olmadı için özel bi hastaneye gidip kontrol veya tedavi olamıyorum. Ama şuan Devlet hastanesinde bi ihmal yada umursamazlık var gibi düşünerek pskolojim çok bozuldu.
Bu 2 yıl içersinde tetkiklerin bitti gelmene gerek yok dediler. Şimdi 2 yıl dolduğu zamanda 20 yıl demelerinden korkuyorum . Bana önerebilceğiniz bişey var mı

yani internetden araştırabildiğim kadar bilgi araştıyorum geçici ileostomi hakkında ne zaman alınabilir gibi durumları.

Lütfen bu konularda Bilgisi olanlar benimle paylaşsın .

Şimdiden teşekkür ediyorum . Allah tüm hastalara acil şifalar versin , darda kalanın yanında olsun

Üst Alt