Merhaba Arkadaşlar;
Ankara'da oturuyorum. Sol ayağımda doğuştan oluşan tümör kan dolaşımını engellediği için bir ameliyat yağıldı enfeksiyon bulaştırdılar ve artık ayağım kararmaya başladı. Ve ağrılarım artık geceleri uyutmayacak derecede artığından dolayı geçen ay sol diz altı amputasyonu yapıldı...
Benim sormak istediğim;
- Özürlülük raporu nasıl alabilirim, ne yapmam lazım, oran ne kadar olur sizce?
- Protez için nasıl başlamalıyım. Firma, malzeme vb.? Ne tavsiye edersiniz? OTTOBOCK ismini çok duydum. SSK kurumum 1,150 ytl. ödüyormuş. Silikon linaer sistem den bahsettiler ona da SSK haricinde 1,000 EURO istiyorlar...
- Bana ÖNERİLERİNİZ ne olabilir başka?
Herkese şimdiden teşekür ederim.
Hepinize Geçmiş olsun...
Her şey GÖNLÜNÜZCE olsun!!!
Saygılarımla;
Ankara'da oturuyorum. Sol ayağımda doğuştan oluşan tümör kan dolaşımını engellediği için bir ameliyat yağıldı enfeksiyon bulaştırdılar ve artık ayağım kararmaya başladı. Ve ağrılarım artık geceleri uyutmayacak derecede artığından dolayı geçen ay sol diz altı amputasyonu yapıldı...
Benim sormak istediğim;
- Özürlülük raporu nasıl alabilirim, ne yapmam lazım, oran ne kadar olur sizce?
- Protez için nasıl başlamalıyım. Firma, malzeme vb.? Ne tavsiye edersiniz? OTTOBOCK ismini çok duydum. SSK kurumum 1,150 ytl. ödüyormuş. Silikon linaer sistem den bahsettiler ona da SSK haricinde 1,000 EURO istiyorlar...
- Bana ÖNERİLERİNİZ ne olabilir başka?
Herkese şimdiden teşekür ederim.
Hepinize Geçmiş olsun...
Her şey GÖNLÜNÜZCE olsun!!!
Saygılarımla;