Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gebelikte ileri derecede Kifoskolyoz [Bilgi]

Gülcan83

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Hasta 41 yaşında, bir yıllık evli ve ilk gebeliği.
Öyküden bu kifoskolyozunun çok küçük ya.yndan itibaren bulunduğu anlaşılıyor.
Ultrasonografik incelemede 32 haftalık gebelik ile uyumlu fetus görülmüş.

Detaylı bilgi için: www.adutfdergi.org/pdf.php3?id=104

Hastanın açılı çekilen fotoğrafları

kifoskolyozgebelikyt9.jpg

TEK KELİMEYLE MUCİZE O BEBEĞİN BU ŞARTLARDA BÜYÜMESİ. ALLAH YARDICISI OLSUN.BÜYÜK CESARET HAMİLE KALMAK.

Allah yardımcısı olsun....

Şu anda bende 10 haftalık hamileyim. bu resimleri görünce çok kötü oldum. Allah yardımcısı olsun. Bende hergün dua ediyorum Allahım bana yardımcı ol diye. Benim gerçi artık eğrilik yok böyle ama beni sadece platinler korkutuyo. Allahım inşallah beni de anne yapar. Bunu çok istiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Hasret canım bu yazıyı eklerken sen aklıma geldin ve etkilenmenden korkarak acaba siteye yazsammı yazmasammı diyede düşündüm.
Ama bu çok farklı bir kifoskolyoz çünkü hem eğrilik ileri derecede hemde annenin yaşı 41 bunlar büyük etken olmalı.

Sen hiç korkma canım Allah'ın izniyle bebeğini sorunsuz kucağına alacaksın şuan hamilelik nasıl gidiyor bir sorun varmı canım?

Aslında tecrbelerini bizlere yazsan ben çok memnun olurum geleceğin annesi olarak :wink:

Öpüyorum canım bebeğine ve sana sağlık diliyorum.

Selam Gülcan. Beni düşündüğün için çok teşekkür ederim. Evet benim bu kadar değil çok şükür. Ama ameliyat olmasaydım belki benimde ilerlerdi. Canım hamileliğim çok güzel. Tüm isteyenlere versin Allahım. Şimdilik bir sorun yok gibi. Sadece sabahları midem bulanıyo. Oda zaten olacak bişey. Ama bazen belim çok ağrıyor. Bide bende işimin gereği sürekli oturduğum için kalçamda kireçlenme oluştu.Belimin ağrısı bundan dolayıda. Aslında fazla oturmamam gerek ama işimin gereği bu. Çok ayakta kaldığım zamanda kalcamdan yukarı doğru acı oluyor. Hamile deilken bu kadar ağrımıyordu hamilelikten sonra başladı. Ama buda önemli deil çünkü biraz sert yere yatınca biraz dinlenince geçiyor.Bakalım perşembe günü kontrole gidecez. Bebeğimi ultrasonda görcem o gun. Belki kalp atışını dinliyeceğim. Bunlar aklıma geldikce tüm ağrılarımı unutuyorum. İlk doktora gittiğimizde doktor sorun olmaz dedi. Sadece sezaryanla doğum yaparsın dedi. Platinlerinde bebeğe zarar vermez dedi.İnşallah dediği gibide olmaz.

Senin ve bebeğinin adına çok sevindim canım.Çok heycan verici birşeydir sanırım;)

evet gülcan. ilk duyduğumda ağlamıştım sevinçten. onu içimde hissetemiyorum ama varlığı bile bana heyecan veriyor. tüm isteyen herkese yaşattın allahım.

Üst Alt