Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Friedreich Ataksisinde ayak parmaklarınının şekillerinin bozulması doğal mıdır?

ultraslanen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar f.ataxsi hastalığnda ayak parmaklarınının şekllernn bozulması doğal mdr.?önlemenn bi hal çaresi var mdr?ve bu hastalığın son aşaması nedr.?ben f.a hastasıyım 22 yaşndaym ve 2 değnekle yürüyebliyorm..saygılar............

Evet.. :( Bildiğim kadarıyla doğal..
Şurada yazmıştım:
11. Çekiç parmak (ayak parmaklarında görülen bir tür ortopedik bozukluk)
.. Ama illa ki öyle olacak diye bir şart yok! Bende yok mesela.. Ama sol el parmaklarım, kasların erimesi sonucu sürekli bükülü ve gergin duruyorlar..:(

ben de son zamanlarda farkettim.ayak baş parmaklarım hafif yukarda duruo diğerlerine göre

Benim ayak baş parmaklarım da uzun bir zamandır öyle.. :( Oysa simetrik olması gerekiyormuş.. "Çekiç parmak" tanımlamasına girmediği için söz etmemiştim daha önce..

Çocukluk ve gençlik yıllarımda çoook ayakkabı eskitmişimdir bu yüzden.. ;) İlk önce burunları delinirdi :(

Üst Alt