Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Friedreich Ataksisi olup günlük yaşamda karşılaştığınız zorluklar..?

ALIRIZA

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben sizlerle hareket kisitliligindan dolayi cok rahat yazisamiyorum.sizin yazismada ve yemek yerken sorun yasayip yasamadiginizi ayni zamanda bende konusrkende artik kelimeler cok anlasilmadigi söyleniyor ve zorlaniyorum sizlerin bu ve buna benzer sikayetleriniz varmi. :?:

hepinize tavsiyeler ve uyarilar icin tesekkür ederim.
ben sizlerden geliycek her türlü soru ve merak edilen konuya acigim.hayat paylasildiginda güzeldir..

ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN ALİ RIZA,
Yazı yazmada benimde sorunum oluyo,çok hızlı yazamıyorum ama o kadar kötü değil,çünki ellerimi çalıştırıyorum hep,ben çalışıyorum hemşireyim ama artık masa başındayım tabi işim bilgisayarlka lduğu için sürekli yazınca parmaklar daha iyi,konuşma benimde yavaş ama bozuk değill,sana bu konuda önerim olacak faydasını mutlaka görürsün,aynanın karşısında kitap filan oku,aynaya bakarak yüz mimikleri yap komik eğlenceli oluyo faydalı olur inş.kendine iyi bak görüşürüz..

tesekkürler hüllü,tavsiyelerini yapiyorum ben zaten hergün spor yapiyor ve hareket sorunu olan yerleri daha cok calistirmaya calisoyorum..ama merak ettigim sen ilaclardan nekadar fayda gördün ve hangi ilaclar aliyorsun friedreich icin, ve yeni cikicaga söylenen ilac hakkinda ne düsünüyorsun..
selamlar...

mrhba,sorularına cevap vereyim;ben sadece spor yapıyrum ve beslenmeme önem veriyorum hiç bi ilaç kullanmıyorum vitaminleri doğalyoldan alıyorum,tek kulandığım sabahları aç karına bi tatlı kaşığı bal,ısırgan tohumu,çörek otu...
çıkacak ilaç prosedürleri bekliyo FDA'dan onay alınması gerekli sabredelim,İnş en yakın zamanda..

paraparazi+ ataksi

bende aynı şikayetlerden yakınıyorum. konuşmakta değil sözlerimin ve konuştuklarımın anlaşılmaması ve yüzüme vurulması hoşuma gitmiyor dilimi ısırdığım oluyor

DERTLERİNİZİ VE SIKINTILARINIZI BU BAŞLIK ALTINDA PAYLAŞABİLİRSİNİZ

slm arkadaşlar bu sayfada dertlerinizi sıkıntılarınızı başkalarına karşı konuşamadıklarınızı bu bölümde paylaşabilirsiniz. çünkü fa lıyız.

bi çok fanın sıkıntısı vardır ama bu sıkıntıyı bazen aile bile anlayamaz.bizi bizden başka kimse anlayamaz.

mrb arkadaşlar gerçektende bizi bizden başkası anlamıyor. ben 28 yaşındayım ve yaklaşık 10 yıldır fa lıyım. hastalığım herhalde yavaş ilerleyen cinsinden çünkü kendi işlerimi kendim yapabiliyorum. yürüyebiliyorum yardımsız. tutunarak merdiven inip çıkabiliyorum. bazen egzersiz yaparken bu hareketler çok kolay diyenler oluyo. kendileri ile kıyaslıyorlar. o yüzden egzersizlerimi genellikle yanlızken yapıyorum.

ya ben bu yazıları okudukca sınırım bozuluyo aglıyasım gelıyo kımse sabır demesın gucum kalmadı sabredecek kımse harbı anlamıyo neler yasıyoz bız anlıyamazlarda hanı derlerya davulun sesı uzaktan hos gelır dıye adımı yazıp ımza atmayı denedıunızmı ben bunu yapamöayınca dedım ben bıtmısım hala yuruyom desteksız normal hastayım kımse ınanmıyoda agrım sızım yok allahtan canıom baska turlu acıyo ama cok canım yanıyo

the cake eaters

the cake eaters

arkadaşlar

bu filmde deki oyunculardan biri fa lı (rol gereği).

Filmdeki konuşmalar az olduğundan alt yazılar yavaş. İnternetten bulup izlemenizi tavsiye ederim.

Üst Alt