Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Friedreich Ataksisi hastası olup da nöropatik ağrısı olan var mı?

ecz.rabia

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iğne batması,hafif elektrik çarpması şeklinde bi ağrım var.kontrolümde olmadan sıçrama yapıo.özellikle bacaklarda.nöropatik olduğunu düşünüyorum.sizlerde de var mı?ya da ilaç kullanıyor musunuz bunun için?

ewet aynısı bendede var neorantina ile lyrica ikisini doktorum verdi sende dooktoruna danış önce

kasılmalar icin liorasel kullanmıstım...ama cok rahatsız etmedigi surece kullanmanı tavsiye etmem..tabi yine doktoruna danısman gerekiyor..
.

doktorumdan pek memnun diilim ben.ama kontrole gitmem gerekio bi kaç hafta içinde.gidince sorarım ama ön bilgimm olsun istiyorum

b12 vit. diil de ben de demir eksikliği var.dur bakalım doktor bütün testleri ister artık

Bu dediğiniz bütün fa lılar da var istemsiz sıcrama iğne batması gibi vs bende çok oluyordu şu ara kayboldu sanırım gıngobilden dolayı durdu yanesi bu çok nolmal..

Tolga arkadaşın bahsettiği her insanda bulunabilecek demir eksikliği bizim mitakondrilerde demir üretimi var buda hastalığımıza sebep oluyo ama bi yöndende kandaki demir seviyesi bu tamamen farklı bir olay

mitokondriler demir uretimi yapmir yediklerinde demir oluyo
mitolerde fazla demir yok az frataxine var
fratxine demur ve sufr?? enerjie donusturuyor
frataxine az oldu icin demir fazla geliyo
enerjie donusurmedigi demiri stress oxidatif olusturuyo
mantik dusunursek demir takviyesi yaparsan
stress oxidatif cugalir
yapmazsandan bi bela

cok su ic hydratasyon kaslara iyi gelio

yediklerinle ne alakası var selçuk ilaçlarla takviye olmamalı o konuda haklısında yediklerin degil tabikide

demek istedigim demir kaynagi mitokondriler degil

Yaa yokmu bir gelişme gittik gidiyoruz bir çözüm bulamadılar ..

Üst Alt