Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Friedreich Ataksisi (FA) olup kalp ağrısı yaşayan var mı?

ALIRIZA

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaslar benim 1 ay önce doktor kontrolünden sonra kalp ilacim degisti. ilac degisiminden 20 gün sonra bayginlik gecirdim ve hastaneye gittim kalbim agriyor ve sancilarim vardi gögüs kafesimde.
doktorlar yogun bakima almislar ve kalp atislarim 150-120 arasindaymis ve 1 hafta sonra tekrar kalbim normale döndü doktorlar kanpihtisi yüzünden oldugunu söylediler ve kani inceltici ilaclar kullanmaya basladim.

Suanda kalbim ve kan testlerim iyi cikti, fakat 2 gün önce asiri öksürük vardi ve o gecti 2 gündür ic bulantisi ve istahsizlik var.
Benim sizlerden birinin yani Fa olan arkadaslarimdan böyle bir belirti ve sikayetle karsilasip karsilasmadigi.
cünkü doktorlar biraydir vücudumda olanlara tam isim koyamadi.sizlerin paylasimlarini bekliyorum..

bu kalp şikayetlerin maalesef fa yüzünden ve olası şeyler,bildiğin gibi kalp kastan ibaret olduğu için oda etkileniyo, 6 sene önce bende aynı sorunları yaşadım anjio bile oldum herşey normal şimdi iyiyim arada çarpantı oluyor çarpıntı olduğu zaman isoptin alıyorum tavsiye ederim doktoruna söyle yazsın istersen 80 mg yetiyo bana,sadece çarpıntı olduğunda alıyorum ama,kalbini koruu bu çok önemli bu konuda doktorundan bilgi al,idebenone almanı tavsiye ederim bide!

Üst Alt