Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Friedreich Ataksisi (FA) için Idebenone kullanan var mı?

faydası varmıydı varsa ne gıbı mesale yuruyuş

kalp varsa ritmini ayarlar yoksa enerji vererek dinç olmanı saglar yürüyüşe bir etkisi yok vitamin sayılır..

Bende kullanıyorum bir yıldır aralıksız...Fayda diye birşey göremedim.Ama kullanmazsam nasıl olur hiç bilmiyorum.Aradaki farkı bilmek için kullanmamam lazım bi süre heralde.Amaa doktor kesinlikle kullnanılması gerekiyor diyor...

slm arkadaşlar.idebenone kullanan ilk fa lılardan biriyim.hiçbir faydası olmadı.kardeşlerimede olmadı.zaten prespektüs yok.olsada çevirsek.birde 60 euromu ne eczacılar birliğine veriyon.ben bekleyin diyorum

ben de bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Belirgin bi fayda ben de göremedim, lakostenin dediği gibi olsa bile bence kullanmakta yarar var. Şimdilik elimizdekinin en iyisi buysa kullanacaz kardeşimle.

CoQ10dan sonra 5yıldır kullanıyorum. İlaç değildir bir tür destekleyicidir. Son 7 aydır 1350mg/gün oranıyla kullanıyorum daha önce bu dozda kullanmamıştım. Yan etkilerinde ciddi bir düzelme var, özellikle fizyoterapi eşliğinde ve gereken dozda kullanmak çok etkili...H.Ü.Tıp tarafından yürütülen bu çalışmada 1 yıl boyunca bu dozu kullanacağım. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu...
Destekleyicini klinik çalışmaları için;
www.idebenone.org
Literatür için;
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed
İlaç formu çalışmaları için;
www.santhera.com

ben de 1350mg/gün kullanıyorum.fizik tedaviyle birrlikte gerçekten faydalı oluyor diyebilirim. ben büyük ölçüde kendimi iyi hissediyordum

soru

Selam ben Antalya dan yazıyorum FA hastasıyım hiç bir ilaç kullanmıyorum vitamin ve sporcu performans yükseltici ilaçlardan başka genelde yurt dışından getirtiyorum geçenlerde bir sitede okudum Idebenone diye bir ilaç kullanılıyomuş ve iyi geldini yazmışlar ben bu ilaçın varsa sizde kabı nasıl nedir çünkü getirtdiğim yerlerde isim farklı olduğu için omu değilmi anlayamıyorum veya fazla olan bir arkadaş varsa parasını ödeye bilirim cevaplarınızı bekliyorum tşk.

aylak;

KIRKMAN ın ürünü 150*150 lik koyu mavi kutu, prosedurleri izlersen herşekilde ilaç bedavaya gelir, irtibat ; teb.org.tr

slm agam
bedava dıyosun ne kadar bedavaa
karsılıksız kımkıme ne verırkı
proseduru falan ızlesek ıdebenone emımıze kaca gelır tecrubelı olarak anlat
sana kac kutu kaca mall oluyoo

arkadaşlar türkiyede idebenoneyi ilk kullananlardanım.9 ay kullandım en ufak faydası olmadı.birde hen eczacılar birliğine 60 euro hemde devlet 110tl kesti.ben 55 tl ye çuhaçiçeği yağı hapı kullandım onun verdiği faydanın 1/10 yani 10 da birini vermedi.onu kullanmanızı tavsiye ederim.fakat maksimum doz alıpta vücudu doygun hale getirmeyin.vücüt doyarsa etkisi olmaz.

arkadaşlar bu ilacın kilo aldırmak gibi bi yan etkisi varmı

kesinlikle kilo apıyor. hiç faydası olmadı bana akksine kilo aldım.

yeni idebenone alan varmı

yani teb den yeni alan oldumu

İdebenone kalp hastalığı olan fa hastasında aritmi hastalığını tetikleyip kalp ritimlerni arttırır mı?

Üst Alt